Kompanija Monarkon napravila kancelariju za radnike na gradilištu HE Buk Bijela

24.10.2022. 15:44 / Izvor: Akta.ba
Monarkon

Turska kompanije Monarkon, koja se bavi proizvodnjom kontejnera i posluje u BiH već dvije godine, napravila je kancelarijski prostor za firmu Sloga constructions d.o.o. koja radi na izgradnji HE Buk Bijela.

Turska kompanije Monarkon, koja se bavi proizvodnjom kontejnera i posluje u BiH već dvije godine, napravila je kancelarijski prostor za firmu Sloga constructions d.o.o. koja radi na izgradnji HE Buk Bijela.

"Više smo nego zadovoljni ovakvim lokalnim projektom, koji je pored prodaje stambeno kancelarijskih kontejnera, naša druga djelatnost", kazali su nam iz Monarkona.

Ključna odlika ovakvih objekata je brzina izrade i postavljanja kancelarije. Potrebno je svega 10 radnih dana da kancelarski prostor bude gotov uključujući elektro i vodoinstalacije.

"Brana koja se gradi je projekat koji je planiran još prije rata, ali je tek sada zaživio. Sretni smo što je firma Sloga constructions prepoznala naš kvalitet izgradnje objekta za potrebe kancelarijskog prostora", istakli su iz Monarkona.

Riječ o prefabrikovanom objektu od 470m2, a pojedine kancelarije zauzimaju i više od 53m2, sa kompletnim elektro i vodo instalacijama montiranim na lokaciji. 

Više o kompaniji Monarkon saznajte na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti