"Special Star" za Zvezdanu Žujo: Posebno priznanje za osobni doprinos razvoju struke za žene

02.11.2022. 10:30 / Izvor: Akta.ba
zvezdana žujo

Sinoć na prvoj dodjeli nagrada WomanComm dodijeljeno je posebno priznanje – Special Star direktorici marketinške agencije Communis Zvezdani Žujo.

Direktorica marketinške agencije Communis Zvezdana Žujo dobitnica je posebnog priznanja "Special Star" na prvoj dodjeli nagrada WomanComm održanoj prošle sedmice u Sarajevu.

Radi se o posebnom priznanju za osobni doprinos razvoju struke za žene koje su, u posljednjih nekoliko godina, kontinuirano i predano radile i značajno doprinosile unapređenju struke i tržišta komunikacija u BiH, uz aktivan rad kroz strukovna udruženja, učešće na konferencijama, predavanjima za studente, kroz edukacije i dijeljenje znanja, rad na kampanjama i projektima u cilju razvoja i unapređenja komunikacijske industrije u BiH.

"Divno je dobiti jedno ovakvo priznaje i ono je na neki način omaž svim ovim godinama koje su iza mene i iza mog vrijednog tima. Nagrade su važne, naročito u industriji gdje sve nije baš tako lako mjerljivo. Stoga biti Special Star za doprinos razvoju komunikacijskog tržišta je jedna vrsta potvrde, da ne kažem mjerenja, dosadašnjeg rada i zalaganja a za mene je i svojevrsni motivacioni impuls. Ukratko, presretna sam i srce mi je k'o kuća", kazala je Žujo.

Specijalno priznanje moglo je biti dodijeljeno isključivo jednoj od članica koja je nominovana u jednoj od glavnih kategorija. 

Woman.Comm Of The Year je nagrada kojom Woman.Comm Club želi promovirati profesionalne uzore, slaviti njihov uspjeh, ali i dati doprinos razvoju komunikacijske industrije u Bosni i Hercegovini.

 

zvezdana žujo

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti