Potpisan sporazum o saradnji Olimpijskog centra Jahorina i Skijališta Crne Gore

27.10.2022. 08:27 / Izvor: Akta.ba
skijaišta

Sporazum o saradnji između dva skijaška centra, Olimpijskog centra Jahorina i Skijališta Crne Gore potpisan je jučer.

Sporazum o saradnji između dva skijaška centra, Olimpijskog centra Jahorina i Skijališta Crne Gore potpisan je jučer. Na konferenciji za medije, nakon koje je uslijedilo svečano potpisivanje sporazuma, govorili su direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, i direktor skijališta Crne Gore, Đuro Milošević.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, rekao je medijima: ”Razlog naše današnje posjete ovom predivnom mjestu je potpisivanje sporazuma o saradnji dva skijaška centra koje predstavljamo, Olimpijskog centra Jahorina i Skijališta Crne Gore. Ovim Ugovorom precizirano je da vlasnici sezonskih ski karata, kupljenih za ski centar „Kolašin 1600“, ski centar „Savin kuk“ i ski centar „Vučje“, i vlasnici sezonskih ski karata kupljenih za Olimpijski Centar Jahorina, dobiju vaučer koji daje pravo na izdavanje karte za tri uzastopna dana besplatnog skijanja. Vlasnici sezonske ski karte kupljene za ski centre u Crnoj Gori mogu dobiti tri uzastopna dana besplatnog skijanja u Olimpijskom Centru Jahorina, odnosno vlasnici sezonske ski karte kupljene za Olimpijski centar Jahorina mogu dobiti tri uzastopna dana besplatnog skijanja u ski centrima u Crnoj Gori."

Ovo je jedan od koraka ka ostvarenju vizije i odličan recept koji prepisuju od najpoznatijih ski centara u Evropi i svijetu.

"Treba da ponudimo skijašima komfor, koji im ovaj model garantuje. Treba da shvatimo da smo jedno tržište i da težimo tome da imamo 1 ski pas za sve i da će tek tad svima biti dobro. Inicijativa za rađanjem ideje “1 ski pass za sve ex Yu ski centre”, zasnovana je i na mom dugogodišnjem poslovnom iskustvu, kroz koje sam zaista naučio da najbolje rezultate donosi inicijativa kojom konkurenciju pretvaram u partnera. Idejom kao što je ova spajamo ne samo ski centre i ljude koji vole skijanje, nego i učimo jedni od drugih, implementirajući nove ideje i projekte koji će svim našim posjetiocima pružiti magično zimovanje.“

Direktor Skijališta Crne Gore, Đuro Milošević, poželio je dobrodošlicu, te iskazao veliko zadovoljstvo zbog nastavka sjajne saradnje: "Već duži niz godina sarađujemo sa Olimpijskim centrom Jahorina i direktorom Dejanom Ljevnaićem, sa kojima imamo prvenstveno prijateljske, a potom i partnerske odnose. Skijaši su u prethodnom periodu iskazali veliki interes za ovom vrstom saradnje i nadamo se da će zaista uživati predstojeće zimske sezone, kako na ski stazama Olimpijskog centra Jahorina, tako i na skijalištima u Crnoj Gori.“

Na konferenciji za medije promovisan je i jedinstveni, luksuzni skijaški časopis „SkiYu“, koji predstavlja najbolji skijaški vodič za narednu zimsku sezonu. Časopis je svojevrsna ideja direktora Olimpijskog centra Jahorina koji je, kako kaže, o jednom ovakvom, luksuznom, skijaškom priručniku maštao od svog prvog poslovnog angažovanja rukovođenja ski centrom.

Putovanje koje sada već traje punih 15 godina, a tokom kojeg je ostavio nevjerovatan pečat na skijalištima regiona, ali i šire, omogućilo mu je sticanje potrebnog iskustva za kreaciju časopisa koji na našem regionu čitaoci, skijaši i ljubitelji planinskog odmora, do sada nisu imali priliku da pročitaju, a koji su, sudeći po utiscima, nestrpljivo, godinama, iščekivali.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti