JP Autoceste FBiH plaća istraživanje, zanima ih percepcija javnosti o imidžu preduzeća

22.11.2022. 14:03 / Izvor: Akta.ba
ipsos istraživanje

Javno preduzeće Autoceste FBiH d.o.o. Mostar odabralo je najpovoljnijeg ponuđača koje će raditi istraživanje o percepciji javnosti u BiH

JP Autoceste Federacije Bosne i Hercegovine d.o.o. Mostar odabralo je najpovoljnijeg ponuđača koje će raditi istraživanje o percepciji javnosti u BiH, o podršci ili popularnosti imidža preduzeća, saznaje Akta.ba.

Istraživanje će raditi firma Ipsos d.o.o. Sarajevo čija je ponuda u vrijednosti 5.950,00 KM bez PDV-a prihvaćena kao najpovoljnija.

Procijenjena vrijednost nabavke bila je 6.000,00 KM bez uračunatog PDV-a, a ugovorni organ se obratio ponuđačima Via Media d.o.o. Sarajevo i Ipsos d.o.o. Sarajevo sa zahtjevom za popust.

Via Media d.o.o. Sarajevo nije odobrila dodatni popust dok je ponuđač Ipsos d.o.o. Sarajevo odobrio popust i nakon pregleda ponude Autoceste FBiH utvrdile su da je ponuda dostavljena u skladu sa zahtjevom, te je istu prihvatio.

Primjenom kriterija "najniža cijena" prihvaćena je ponuda ponuđača Ipsos d.o.o. Sarajevo, sa ukupnom cijenom usluga u iznosu od 6.961,50 KM sa uračunatim PDV-om.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti