Info Media Group obilježila 18 godina poslovanja, goste zabavljala Brena i braća Rokvić

14.12.2022. 09:24 / Izvor: Akta.ba

Info Media Group je tržišni lider u oblasti oglašavanja na spoljašnjosti i u unutrašnjosti vozila javnog gradskog saobraćaja, tzv. Bus Advertising.

Već tradicionalno na kraju svake poslovne godine Info Media Group organizuje proslavu za svoje poslovne partnere i prijatelje.

"Ove godine, s obzirom da smo napunili 18 godina uspješnog poslovanja, te da smo ostvarili najbolji poslovni rezultat u svojoj istoriji, željeli smo to proslaviti i obilježiti na poseban način. U znak zahvalnosti našim poslovnim partnerima, sve goste na proslavi zabavljali su Lepa Brena, Nikola Rokvić, Marko Rokvić i Bojan Čikić. Zabava je, kao i uvijek, protekla u odličnom raspoloženju i potrajala do ranih jutarnjih sati...", kazali su za Akta.ba portal.

Narednu godinu svoje poslovanje obilježit će nastavak investiranja u novi digitalni medij unutar vozila javnog gradskog saobraćaja, te određene inovacije koje pripremaju u pogledu mogućnosti za realizaciju kreativnih i interaktivnih kampanja za potrebe naših klijenata. Zadovoljni klijenti su naša najveća ispiracija za nove poduhvate, poručili su.

Info Media Group je tržišni lider u oblasti oglašavanja na spoljašnjosti i u unutrašnjosti vozila javnog gradskog saobraćaja, tzv. Bus Advertising.

Posluju u četiri države Adria regije (BiH, Srbija, Crna Gora i Hrvatska) i 45 gradova, te kroz mrežu svojih reklamnih površina komuniciraju sa auditorijumom od preko 5 miliona stanovnika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti