Prije 12 godina

Rusmir Hrvić se videom prisjetio svojih početaka u poduzetništvu

15.01.2023. 10:50 / Izvor: Akta.ba
Rusmir Hrvić

Rusmir Hrvić, predsjednik uprave AS Holdinga objavio je kratki video kojim se prisjetio svojih početaka u poduzetništvu.

Rusmir Hrvić, predsjednik uprave AS Holdinga objavio je kratki video kojim se prisjetio svojih početaka u poduzetništvu.

"Povratak u prošlost, kad sam bio 12 godina mlađi. Isječak iz ovog videa podsjetio me na trenutke kad je priča oko mog poduzetništva postala ozbiljno velika i kada sam vjerovao svojoj intuiciji da možemo napraviti uspješne projekte", istakao je Hrvić.

Vispak je bila prva velika kompanija kojom je počeo rukovoditi 2010. godine.

"Dok su mi prijatelji i poznanici govorili da je Vispak kompanija kojoj nema pomoći, osim da se stavi ključ u bravu, ja sam znao da samo teškim naporom i radom možemo dokazati da Vispak ima veliki potencijal", prisjetio se.

Mnogi su se pitali "Ko je taj AS iz Tešnja koji kupuje tako veliku firmu kao što je Vispak i znaju li oni u šta se upuštaju?".

"Za AS je u to doba malo ko znao, a na nama je bio dug i težak izazov da opravdamo obećanje koje smo, mi uposlenici i rukovodioci dali jedni drugima i da od Vispaka napravimo kompaniju kakva je onda danas", poručio je Rusmir.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti