OBJAVILI KONKURS

Lager iz Posušja otvara novi pogon i traži oko 100 radnika

23.01.2023. 10:04 / Izvor: Akta.ba
lager

Firma Lager d.o.o. Posušje sa sjedištem u Posušju, zbog povećanog obima poslovanja, kao i otvaranja novog proizvodnog pogona, traži motivirane i profesionalne kandidate.

Firma Lager d.o.o. Posušje sa sjedištem u Posušju, zbog povećanog obima poslovanja, kao i otvaranja novog proizvodnog pogona, traži motivirane i profesionalne kandidate na neodređeno vrijeme.

Prema raspisanom konkursu, Lager planira zaposliti oko 100 radnika na pozicijama mehaničar/mehaničar-monter, elektroničar/elektroničar-monter, hidrauličar/hidrauličar-monter, varilac/zavarivač, bravar, inženjer strojarstva i marketing manadžer i to u Posušju, Ljubuškom i Sanskom Mostu.

Firma nudi visoka stimulativna primanja, ugovor na neodređeno vrijeme, bonuse, 13-tu plaću, kao i ostale stimulativne nagrade uz neograničenu mogućnost zarade.

Lager grupa je zastupnik najvećih svjetskih proizvođača građevinskih mašina. Uz to, imaju koncesiju i za eksploataciju kamena na dva područja u Posušju te uglja na području Kamengrada u Sanskom Mostu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti