Namiruju porezne obaveze

Porezna uprava FBiH prodaje zaplijenjenu imovinu: U ponudi automobili, mašine, oprema...

02.02.2023. 10:20 / Izvor: Akta.ba
Porezna

Direktnu prodaju su objavili danas radi namirenja dužnih poreznih obvaveza.

Mercedes, Renault B Clio, mašina za pravljenje sladolera, miksera za mješanje slastica, rashladne vitrine, etažni kotao, perač i ručne bušilice samo su neke od stvari koje prodaje Porezna uprava FBiH.

Direktnu prodaju su objavili danas radi namirenja dužnih poreznih obvaveza.

"Imovina se prodaje sistemom direktne prodaje zato što je ostala neprodana nakon održane prve i druge javne aukcije", pojasnili su.

Ponuđači na direktnoj prodaji dužni su dostaviti pismenu ponudu u zapečaćenoj koverti, sa naznakom „NE OTVARATI - PONUDA". Najkasnije, 24 sata prije početka direktne prodaje, na adresu Kantonalni porezni ured Mostar navodi se u pozivu.

Prodaja će se održati u utorak 14.02.2023.godine s početkom u 11.30 sati u prostorijama Kantonalnog poreznog ureda Mostar.

"Sve zainteresirane osobe mogu pogledati imovinu i dokaze o vlasništvu na navedenom lokalitetu u petak 10.02.2023. godine u vremenu od 11:00 do 13:00 sati", poručili su.

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti