Predstavljaju Bosnu i Hercegovinu

Turistički klaster Hercegovina na jednom od najvećih turističkih sajmova u Berlinu

07.03.2023. 12:56 / Izvor: Fena
Klaster

Ekipa Klastera, u partnerstvu s USAID-ovim projektom Turizam, i u suradnji s još nekoliko turističkih agencija i organizacija iz oba bh. entiteta predstavlja Bosnu i Hercegovinu.

Nakon prošlogodišnjega uspjeha na svjetskim sajmovima turizma u Tel Avivu i Londonu, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, zajedno s vladama Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije, s razlogom je pomogla i ovogodišnje međunarodne aktivnosti Turističkoga klastera Hercegovina, objavili su u utorak iz Vlade HNŽ-a. 

Ovoga tjedna u Berlinu, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg, na čelu izaslanstva Klastera, sudjeluje na jednomu od najvećih svjetskih turističkih sajmova – ''ITB Berlin 2023''.

Vrijedna ekipa Klastera, u partnerstvu s USAID-ovim projektom Turizam, i u suradnji s još nekoliko turističkih agencija i organizacija iz oba bh. entiteta, na sjajan način predstavlja Bosnu i Hercegovinu, ustvrdio je Herceg.

"Naš štand već prvoga dana privlači veliku pozornost. Ne dvojim kako će se roditi neka nova partnerstva na dobrobit našeg turističkog sektora i uopće prepoznatljivosti i razvitka našeg podneblja, a posebno se pripremamo za četvrtak kada će Vinska cesta Hercegovine imati gala promociju pred nekim od najprestižnijih predstavnika međunarodne turističke industrije", ocijenio je premijer HNŽ-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti