Na adresi Bišće polje bb

Mostar dobio luksuzni "Hotel Emerald" i moderno opremljenu benzinsku pumpu "Oil Tojaga 2"

09.03.2023. 08:59 / Izvor: Akta.ba
hotel emerald
OTVORI GALERIJU

U Mostaru na adresi Bišće polje bb otvoren je novi kompleks koji se sastoji od hotela sa 4 zvjezdice, restorana, caffe bar-a, benzinske pumpe.

U Mostaru na adresi Bišće polje bb otvoren je novi kompleks koji se sastoji od hotela sa 4 zvjezdice, restorana, caffe bar-a, benzinske pumpe i moderne samouslužne autopraone. Izgradnja objekta je popraćena najsavremenijim tehnologijama. Realizacijom ovog projekta i širenjem firme zaposleno je novih 30 ljudi. Cilj je bio otvaranje modernog i lijepog objekta koji će moći zadovoljiti sve potrebe postojećih i novih klijenata.

Otvaranje novih poslovnih jedinica obilježeno je zajedničkim svečanim prijemom za sve uposlenike, jer menadžment firme smatra da su upravo oni jedan od temelja uspješnog poslovanja firme.

Hotel Emerald je otvorio vrata svim novim gostima koji žele boraviti u Mostaru na duže ili kraće vrijeme. Sve sobe su opremljene po najvišim standardima i nude potpuni ugođaj.

Sobe posjeduju telefon, besplatni Wi-Fi, TV, mini bar, sef i ostale pogodnosti koje ulaze u obavezan standard hotelskog smještaja.

emerald

 

Hotel posjeduje vlastiti parking sa video nadzorom, kao i vlastitu garažu. Hotel je kategorisan sa 4 zvjezdice.

U sklopu hotela je restoran koji nudi veliki izbor okusa domaće i internacionalne kuhinje koje priprema tim vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje. Pored a la carte ponude, moguće je usluživanje obroka većim grupama švedskim stolom, kao i usluživanje na bečki način. Restoran je otvorenog tipa.

emerald hotel

 

U sklopu objekta se nalazi i caffe bar koji nudi širok izbor čajeva, kafe, toplih napitaka i svježih kolača vlastite proizvodnje.

Moderno opremljena konferencijska sala je na raspolaganju svim poslovnim osobama koje žele u prelijepom ambijentu organizovati svoje sastanke, prezentacije, seminare, konferencije ili druge poslovne događaje.

Benzinska pumpa Oil Tojaga 2

U sklopu objekta nalazi se moderna benzinska pumpa sa trgovinom i samouslužnom autopraonom i savršeno je prilagođena lokaciji uz magistralnu cestu M17.

oil tojaga

Benzinska pumpa izgrađena je po posljednjim evropskim standardima, nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svim svojim kupcima. Benzinska pumpa odlikuje se vrhunskom kvalitetom goriva.

Investitor ovog projekta je Esad Tojaga koji je osnivač i direktor fime "Izgradnja Tojaga" doo Mostar. Uspješno poslovanje koje traje više decenija u oblasti svih vrsta građevinskih radova je pokazatelj kvalitete i profesionalnosti kojeg firma pruža svojim klijentima.

Osim građevinskih radova koji čine osnovnu djelatnost firme, "Izgradnja Tojaga" d.o.o. Mostar dodaje svom poslovanju benzinsku pumpu "Oil Tojaga" koja se nalazi u Gnojnicama.

Uspješno poslovanje benzinske pumpe "Oil Tojaga" je bio motiv za otvaranje nove benzinske pumpe Oil Tojaga 2, a sama lokacija objekta je savršena i za novi hotelsko ugostiteljski izazov.

U firmi nastoje da sa investitorima i ostalim korisnicima njihovih usluga održe uspješnu povezanost za sve naredne projekte i da budu prepoznatljivi po svojim kvalitetima i vrijednostima, a da zdravlje i bezbjednost zaposlenih uvijek budu temelj uspjeha firme.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti