U blizini carinskog terminala Sarajevo

cargo-partner proširuje ponudu usluga: Privremeni smještaj robe pod carinskim nadzorom

30.03.2023. 08:47 / Izvor: Akta.ba
cargo

Roba koju klijenti povjere logističkim kompanijama zaslužuje najbolji tretman, a cargo-partner je tu da je zaštiti.

Roba koju klijenti povjere logističkim kompanijama zaslužuje najbolji tretman, a cargo-partner je tu da je zaštiti. Na izvrsnoj lokaciji, u blizini carinskog terminala Sarajevo, cargo-partner sad može ponuditi privremeni smještaj od 300 m² (150 EUR paleta) u izdvojenom dijelu našeg skladišta od 1000 m², sa posebnim ulazom za teretna vozila. Videonadzor, alarmni sistem i vatrodojava osiguravaju sigurnost robe ambijentalnog režima, a namjenska vaga omogućuje vaganje svih vrsta robe.

Radni raspored skladišta prilagođen je radnom vremenu carinskog terminala (08:00 – 20:00h). Polisa osiguranja na principu AGAINST ALL RISKS pruža dodatnu sigurnost za robe smještene pod carinski nadzor. Komunikacija sa carinskim službenicima i uredima je potpuno integrirana, a evidencija ulaza i izlaza pošiljki je automatizirana i redovna.

Carinska garancija namijenjena posebno za privremeni smještaj, osigurava da je roba u sigurnim rukama. Transport robe sa privremenog smještaja na carinski terminal omogućuje direktne dostave na adresu uvoznika ili nekog drugog primaoca, ili vraćanje na naše generalno skladište shodno potrebama klijenta.

Za dodatnu zaštitu, tu je mogućnost zaštite robe streč folijom te zamjene paleta ukoliko su iste oštećene. Također, cargo-partner nudi mogućnost premještanja robe sa privremenog smještaja na carinsko skladište klijenta ili treće stranke koja ima carinsko skladište, a shodno instrukcijama i potrebama klijenta.

Svi skladišni radnici imaju dugogodišnje iskustvo i znanje koje svakodnevno primjenjuju, te su certificirani i osposobljeni za izvršavanje svih carinskih i skladišnih radnji i postupaka.

“Drago mi je objaviti da je cargo-partner uveo novu uslugu privremenog smještaja robe pod carinski nadzor. Ista omogućuje našim klijentima da privremeno skladište svoju robu u našem sigurnom i modernom skladištu, sve do odluke o njenom daljnjem transportu ili distribuciji. Dodatno, naša usluga privremenog skladištenja je fleksibilna te se može prilagoditi različitim zahtjevima klijenata", izjavio je Sanjin Hamidović, direktor cargo-partnera u Bosni i Hercegovini te dodao:

“cargo-partner je uvijek fokusiran na pružanje najboljih mogućih usluga našim klijentima, a uvođenje ove nove je samo jedan primjer našeg nastojanja da udovoljimo svim potrebama naših klijenata.”

Kontaktirajte cargo-partner i osigurajte pouzdan privremeni smještaj vaše robe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti