Događaj za razvoj karijere

Predstavnici cargo-partnera impresionirani količinom talenta na STARfest događaju

04.04.2023. 08:53 / Izvor: Akta.ba
cargo

cargo-partner Sarajevo je 31.03.2023. uzeo učešće na STARfest-u, najvećem događaju za razvoj karijere i profesionalnu orijentaciju mladih u Bosni i Hercegovini

cargo-partner Sarajevo je 31.03.2023. uzeo učešće na STARfest-u, najvećem događaju za razvoj karijere i profesionalnu orijentaciju mladih u Bosni i Hercegovini. Predstavnici kompanije cargo-partner, imali su priliku razgovarati s mnogim mladim ljudima koji su bili zainteresirani za pronalaženje idealne kompanije za početak njihove profesionalne karijere.

Impresionirani su brojem talentiranih mladih ljudi koji su posjetili ovaj događaj, kao i brojnim izlagačima i mentorima koji su bili prisutni. Osim sajma, organizovan je veliki broj inspirativnih panela i susreta, edukativnih radionica i kutaka za profesionalnu orijentaciju.

 

cargo-partner uvijek traži talentirane i motivirane pojedince, koji žele rasti i razvijati se u dinamičnom i međunarodnom okruženju. Stoga je kompanija jako sretna što je mogla promovirati  kompaniju među ovim mladim ljudima i pružiti im uvid u svoje vrijednosti i prilike koje nudi.

Ovim putem kompanija upućuje zahvalu organizatorima STARfesta - Inkubatoru društvenih inovacija MUNJA, na organizaciji ovog sjajnog događaja sa nadom se da ćemo se ponovno vidjeti sljedeće godine!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti