Otvorena nova dm prodavnica: Udruženju žena MERDŽAN uručena donacija u iznosu od 5.000 KM

27.04.2023. 13:49 / Izvor: Akta.ba
dm

Najveći drogerijski lanac u Bosni i Hercegovini, dm drogerie markt bogatiji je za još jednu prodavnicu, otvorenu u Mega Mallu Mepromex na adresi Tešanjka b.b. u Usori.

Najveći drogerijski lanac u Bosni i Hercegovini, dm drogerie markt bogatiji je za još jednu prodavnicu, otvorenu u Mega Mallu Mepromex na adresi Tešanjka b.b. u Usori. U novoj dm prodavnici mogu se pronaći proizvodi iz širokog dm asortimana koji uključuje ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, make up proizvode, zatim proizvode za njegu kose i tijela, bebe i djecu, kao i proizvode za domaćinstvo.

Na dan otvorenja dm je pripremio brojna iznenađenja i pogodnosti. Svi kupci na poklon su dobili ceker, a za kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više mali znak pažnje, dok je za potrošenih 60 KM ili više, dm kupce nagradio kišobranom. Osim navedenog, u periodu od 27. do 29. aprila 2023. godine, svi kupci ostvaruju popust od 15% na ukupnu kupovinu.

dm

Vrijedna donacija lokalnoj zajednici

Povodom otvorenja nove prodavnice dm je uručio donaciju u iznosu od 5.000 konvertibilnih maraka Udruženju žena Merdžan. Udruženje je osnovano 2021. godine s ciljem da okupi žene iz tri mjesne zajednice Bobare, Drinčići i Blaževci, koje će imati priliku da se edukuju, druže, ali i svoja znanja prenesu na mlađe.

„Udruženje Merdžan je nastalo iz potrebe da pokrenemo žene, da im omogućimo da se edukuju, i učestvuju u različitim radionicama, ali što je možda i bitnije da našoj djeci omogućimo sadržaje koje do sada nisu imali. Donaciju koju nam je uručio dm ćemo iskoristiti da poboljšamo uslove rada, prvenstveno ćemo kupiti nove radne stolove, printer, platno za projektor, ali i ulazna vrata. Trudimo se da imamo što bolje uslove kako bismo mogli biti još produktivniji“, poručila je Zijada Kurdić, predsjednica UO Udruženja žena Merdžan.

U ime dm-a donaciju je uručio Adnan Jašarević, menadžer prodajnog područja, koji je kazao da je ponosan na saradnju koju kompanija dm ima sa lokalnom zajednicom.

„Kompanija dm donacijom želi da nagradi rad i trud lokalne zajednice te ih podrži na njihovom putu činjenja boljeg. Otvorenjem u Usori naša prodajna mreža sada broji 87 dm prodavnica, a planiramo i nova otvorenja, kako bi se približili kupcima koji do sada nisu imali priliku da u bližoj sredini kupuju u dm-u. I u ovoj dm prodavnici kupci mogu obaviti kupovinu uz široki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama i brojnim pogodnostima koje ostvaruju uz dm active beauty program lojalnosti i digitalnu karticu te 'Moj dm' aplikaciju.“

donacija

Nagradna igra

Posebna radost za sve kupce je i nagradna igra, koja traje do 4. maja, a u okviru koje će moći osvojiti tri vrijedne nagrade. Prva je Xiaomi robot usisivač Roborock Q7 Max, druga je mobitel Samsung Galaxy A33 5G, a treća je 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

usora

Radno vrijeme dm prodavnice u Mega Mallu Mepromex je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, dok je nedjeljom i praznicima zatvorena.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti