Osigurali i sajamski popust

Kovinoplastika na sarajevskom sajmu 4 Walls: Alveus granitni sudoperi najtraženiji

12.05.2023. 15:42 / Izvor: Akta.ba
kovinoplastika
OTVORI GALERIJU

Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo na tržištu Bosne i Hercegovine posluje više od 20 godina.

Kompanija Kovinoplastika Sarajevo se i ove godine sa raznolikim programom Alveus sudopera, slavina i dodatne opreme za kuhinje predstavila na sarajevskom sajmu 4 Walls.

Kada je riječ o novitetima ovog brenda Elvis Mujkić, menadžer ključnih kupaca za Akta.ba je kazao da su trenutno najzastupljeniji a ujedno i najtraženiji granitni i inoxni sudoperi.

“Na ovogodišnjem sajmu smo se predstavili sa novom ponudom granitnih sudopera koje su hit u svijetu i koji plijene pažnju kupaca i najveći interes vlada za njima. Granitni sudoperi se izdvajaju iz asortimana jer imaju veliku paletu boja. Tu je još mnoštvo prateće opreme i pomagala koja olakšavaju svakodnevni rad u kuhinji i zamjenjuju neke dosadašnje elemente, najčešće su to pomočni sušaći, rešetkce, daske, posude i slično”, kazao je Mujkić.

Alveus sudoperi i kuhinjske armature su jedan od najprodavanijih brandova na tržištu Europe što je dovoljan pokazatelj prednosti proizvođača da svojim kupcima pruži najbolji omjer cijene i kvalitete što su kupci i prepoznali. Mujkić kaže da se i kupci na našem tržištu dosta odlučuju za ovaj brend jer garantuje kvalitet i dugotrajnost.

“Svi Alveus proizvodi imaju priložen garantni list koji važi 5 godina od dana kupovine, čime proizvođač garantuje na kvaliteti svojih proizvoda”, kazao je.

Kako nam je kazao kompanija je sada išla i u proširenje kuhinjskih armatura, što je već zainteresiralo i kupce.

“Ono što bih još izdvojili iz naše ponude je i naša mix and match kolekcija koja kupcu omogućuje da sam sebi kombinuje boje slavina i opreme - zlato, bakar, bronzu ili antracit sa bojama granitnih sudopera", kaže Mujkić.

Kada je riječ o roku ispruke Mujkić, kaže da ih baš on izdvaja od drugih, jer većinu robe imaju na svom lageru i vrlo brzo robu isporučuju kupcima.

Kompanija na sve proizvode nudi i sajamski popust od 10 posto.

Podsjećamo, Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo na tržištu Bosne i Hercegovine posluje više od 20 godina.

Radi se sestrinskoj firmi Kovinoplastike u Sloveniji, čija je osnovna djelatnost veleprodaja na cijelom području Bosne i Hercegovine okova za građevinsku stolariju (drvenu, plastičnu i aluminijsku) brenda ARX, sa pratećim repromaterijalima, zatim prodaja ALVEUS sudopera za domaćinstvo i ugostiteljstvo, ALVEUS kuhinjske nape, posude za otpatke, ALVEUS česme za sudopere i dopunski pribor.

U septembru 2018. godine na čelo firme je imenovana Marina Sukno koja za bh. tržište u prvom planu ističe konsolidaciju tržišta i što bolji plasman okova ARX i branda ALVEUS.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti