Kvalitetna IT podrška

U Vogošći se priprema početak rada jedinstvenog pogona, IMTEC izvodi IT i security radove

05.07.2023. 10:00 / Izvor: Akta.ba

U Vogošći se priprema početak rada jedinstvenog pogona za Bosnu i Hercegovinu, koji je zasnovan na principu cirkularne ekonomije.

U Vogošći se priprema početak rada jedinstvenog pogona za Bosnu i Hercegovinu, koji je zasnovan na principu cirkularne ekonomije, koja kao krajnji rezultat osim ekonomske uspješnosti ima i ekološke benifite za naše društvo. Kompanija RCB Nanotehnologija d.o.o (Recovered Carbon Black) koja se bavi proizvodnjom obnovljenog carbon black-a od guma koje su na kraju svog životnog vijeka, odabrala je IMTEC d.o.o. za konsalting i izvođenje IT i security radova, te instaliranja konferencijske opreme. 

"Nakon što smo pronašli odgovarajuću lokaciju, sljedeća stvar na kojoj smo počeli raditi jeste upravo pronalazak idealne IT kompanije koja bi nam pravovremeno mogla pružiti najnovija i tehnički najbolja i najkvalitetnija rješenja. Za Imtec smo se odlučili nakon prve posjete jednoj od poslovnica gdje smo pronašli sve što nam je bilo potrebno za početak rada. Jednostavna komunikacija, kvalitetna oprema te tačni rokovi isporuke su bili pokazatelj ozbiljnosti i razlog da nastavimo našu dalju saradnju. IMTEC bismo svakako preporučili i ostalima, a pogotovo onima koji nisu sigurni u pronalazak jedinstvenih i pravih rješenja", navode iz RCB nanotehnologija.

Vrijeme u kojem živimo iz dana u dan nas uči da je kvalitetna IT podrška neophodna za male, srednje i velike kompanije. Sve je veći izazov kako napraviti sigurno poslovno okruženje, te je angažovanje IT kompanija postalo sasvim prirodan proces u poslovnom okruženju u kojem danas živimo i djelujemo. Imtec d.o.o. ima veliko iskustvo u realizaciji projekata, a svakako mu stručno, osposobljeno i iskusno osoblje sa kvalitetnom logistikom u vidu poznatih svjetskih brendova iz svijeta tehnologije dodatno doprinosi u gradnji povjerenja među potencijalnim klijentima. 

 

"Kada se konstantno unapređuje i investira u zadovoljstvo krajnjeg korisnika teško je izdvojiti uspješne projekte, ali ovaj projekt se zbog specifičnosti poslova koje klijent obavlja ističe i čini nas posebno ponosnim. Na osnovu potreba koje je izrazio klijent, a odnose se na instalaciju IT opreme, security opreme u vidu kamera za unutrašnji i vanjski nadzor, konferencijske opreme u vidu video zida i videokonferencijskog rješenja, te uredske računarske opreme, kao i print soluciju, ponudili smo našim partnerima optimalna rješenja za rad u novoizgrađenim postrojenjima, kao i poslovnoj zgradi. Ovakvi projekti uvijek nas raduju i svaki je izazov za sebe jer sva rješenja se rade po principu potreba koje klijent iznese pred nas kao izvođača radova, a onda je na nama da ponudimo što kvalitetnija rješenja pomoću kojih ćemo našim partnerima omogućiti nesmetano poslovanje u što sigurnijem cyber okruženju. Tu je svakako i stalna IT podrška na koju se naši klijenti mogu osloniti 24/7", navode iz Imteca.

Obostrano povjerenje koje se gradi kvalitetno realizovanim poslovima među partnerima zasigurno doprinosi razvoju  kvalitetnog poslovnog okruženja u lokalnoj zajednici i doprinosi stvaranju dobre poslovne atmosfere. 

"Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti RCB nanotehnologija d.o.o. na ukazanom povjerenju i iskazanom zadovoljstvu na realizovanim poslovima uz nadu da je ovo samo početak jedne dugoročne saradnje", poručili su iz Imtec-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti