U TC Bingo Živinice

Otvorena preuređena dm prodavnica u Živinicama, lokalnim udruženjima donirano 5.000 KM

13.07.2023. 15:22 / Izvor: Akta.ba
dm

Za dan otvorenja dm je pripremio brojne pogodnosti! Kupci su na poklon dobili ceker, dok su za potrošenih 30 KM ili više dobili mali znak pažnje.

Kompanija dm obradovala je sve kupce otvaranjem preuređene prodavnice na adresi Prva ulica bb, u TC Bingo Živinice.

U osvježenom prodajnom prostoru kupci mogu pronaći sve proizvode iz širokog dm asortimana koji uključuje: proizvode za njegu i ljepotu, zdravu ishranu, proizvode za bebe i djecu, te za održavanje higijene domaćinstva.

Svi proizvodi su dostupni po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, a uz jednostavno korištenje aplikacije 'Moj dm' i dm active beauty programa lojalnosti kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede.

Za dan otvorenja dm je pripremio brojne pogodnosti! Kupci su na poklon dobili ceker, dok su za potrošenih 30 KM ili više dobili mali znak pažnje. Kupcima čiji je račun iznosio 60 KM ili više dm je poklonio peškir za plažu. Osim navedenog, naredna dva dana, tačnije do 15.7, svi kupci mogu iskoristiti popust od 15% na ukupnu kupovinu.

Donacija u iznosu od 5.000 KM

Početak rada preuređene prodavnice dm je obilježio i društveno-odgovornim djelovanjem, uručivši donaciju u iznosu od pet hiljada konvertibilnih maraka sekciji „Žene za tradiciju”, KUD-a Modrački mornari, Šerići. Sekcija postoji od 2015. godine s ciljem da se znanje o zanatima prenese na mlađe generacije, kako se tradicija ne bi ugasila.

"Naša volja i ljubav za tradicijom se pokazala uspješnom, okupile smo puno mladih djevojka, mlađih žena i rezultat se već pokazao na prvoj narodnoj nošnji koju smo vezle za naše KUD "Modrački mornari" Šerići. Interesovanje za naš rad se proširilo i naši ručni radovi sada putuju svijetom. U sekciji šijemo i izrađujemo sve vrste pletiva, heklanja, vezova na prirodnim materijalima, od tradicionalnih vezova i nošnji do modernih odjevnih predmeta sa različitim motivima. Vrijednu donaciju od kompanije dm utrošit ćemo u opremanje prostorije za radionice, kupovinom klime, stolova i krečenjem te materijale i konce koje najviše koristimo“, kazala je Sanela Čičkušić, rukovodilac sekcije „Žena za tradiciju“.

Donaciju je uručila Lejla Andrić, menadžerica prodajnog područja koja je tom prilikom izjavila: „Kompanija dm kontinuirano svojim kupcima nastoji pružiti što ugodniji osjećaj kupovine, ali i ulagati u lokalne sredine. Osluškujemo potrebe kupaca te u skladu s tim širimo našu prodajnu mrežu i renoviramo postojeće dm prodavnice kako bi kupci imali zaista ugodan osjećaj kupovine."

Nagradna igra do 20. 7. 2023. godine

Svim kupcima dm je priredio i nagradnu igru koja će trajati do 20.7.2023. godine. Oni najsretniji će osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade, prva je Gorenje frižider side by side, druga mobitel Xiaomi Redmi 9c i treća nagrada je 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Prva ulica bb, TC Bingo Živinice, je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 i nedjeljom od 9:00 do 20:00 sati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti