ekskluzivni Mercedes-Benz modeli

STARline Sarajevo učesnik 17. Međunarodnog sajma privrede Tešanj 2023.

28.09.2023. 11:36 / Izvor: Akta.ba

Riječ je o vozilima koja su sinonim udobnosti,pouzdanosti, luksuza , sportskog duha i snage.

Kompanija STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH, učesnik je na 17. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj, gdje je predstavila ekskluzivne Mercedes-Benz modele koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim bilo da je riječ o ljubiteljima sportske elegancije, luksuza ili električne mobilnosti, u svakom slučaju posljednje novitete i primjene novih tehnologija u autoindustriji.

Tokom trajanja sajama, u periodu od 27. do 30. septembra kreirali su specijalnu sajamsku ponudu za putnički i komercijalni program vozila, gdje kupce pored specijalnih cijena vozila očekuje i 15% popusta pri kupovini Mercedes-Benz kolekcije.

Posjetioci imaju priliku da upoznaju sljedeće Mercedes-Benz zvijezde: Maybach, GLE Coupe, GLS, EQE, T-Klasu kao i zvijezdu transportnog programa Actrosa.

Riječ je o vozilima koja su sinonim udobnosti, pouzdanosti, luksuza, sportskog duha i snage. Veliku pažnju posjetilaca zauzima EQE, 100% električno vozilo koje zahvaljujući svom dizajnu, funkcionalnosti i povezanosti oduševljava vozače i putnike, kao i Maybach koji predstavlja sinonim luksuza.

"Drago nam je da smo dio 17. Međunarodnog sajma privrede, koji iz godine u godinu raste i donosi rezultate koji doprinose razvoju i promociji privrede u BiH. Sajam je odlična prilika za promociju, povezivanje sa klijentima i partnerima, kao i istraživanje novih poslovnih mogućnosti na tržištu. Vjerujem da će ponuda naših vozila privući veliku pažnju i interes posjetitelja“, istakao je Adis Kepeš, direktor kompnije STARline Sarajevo.

Iz STARline-a pozivaju sve posjetioce da posjete njihov štand u narednim danima, tačnije do 30. septembra, gdje vas očekuje stručni tim, koji će vam pružiti sve potrebne informacije o Mercedes-Benz vozilima i uslugama koje nude.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti