REGIONALNI SASTANAK

Sarajevski aerodrom predstavio svoje mogućnosti Lufthansa grupaciji

06.10.2023. 11:11 / Izvor: Akta.ba
sastanak lufthansa

U periodu od 03. do 05. oktobra u Sarajevu je po prvi put održan regionalni sastanak Lufthansa grupacije.

U periodu od 03. do 05. oktobra u Sarajevu je po prvi put održan regionalni sastanak Lufthansa grupacije. Sastanku je prisustvovao menadžment LH grupacije sa timovima iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Malte, Alžira, Maroka, Tunisa kao i Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Direktor LH grupacije za Sarajevo i Dubrovnik Ismar Ibrahimović bio je domaćin sastanka te je prisutnima prezentovao novu infrastrukturu na aerodromima u Dubrovniku i Sarajevu, a direktorica Sektora aerodromskih usluga Vikić Musić Vedrana, prezentovala je veoma atraktivnu poticajnu šemu koju nude aviokompanijama, nove razvojene projekte, ponudu komercijalnih sadržaja u Terminalu B aerodroma Sarajevo, kao i turistički potencijal Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

"Ključni pokazatelji uspješnosti (KPI) LH grupacije, pokazuju izuzetne rezultate nivoa usluge aerodroma Sarajevo kao i sve zahtjevane uslove u pogledu procesa prihvata i otpreme aviona, putnika i prtljaga", rečeno je za na sastanku.

Regionalni direktor za jugoistočnu Evropu Ben Hadj Said Mawrene i direktorica LH grupacije za Europu Barden Cristine su se prilikom svoje posjete aerodromu Sarajevo, upoznali sa novim sadržajima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti