SPAJANJE DRUŠTAVA DOBAR POTEZ

ASA CENTRAL osiguranje ostaje čvrsto na liderskoj poziciji

20.10.2023. 08:54 / Izvor: PR
asa

Spajanje osiguravajućih društava u domaćem vlasništvu ASA i CENTRAL osiguranja pokazao se kao izvrstan poslovni potez.

Spajanje osiguravajućih društava u domaćem vlasništvu ASA i CENTRAL osiguranja pokazao se kao izvrstan poslovni potez. 

ASA CENTRAL osiguranje d.d. od početka godine čvrsto drži prvu poziciju na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini. Prema izvještajima Agencije za nadzor osiguranja Federacije Bosne i Hercegovine, za prvih devet mjeseci ove godine ostvarilo je 83.142.554,00KM premije te iz mjeseca u mjesec povećava svoju prednost u odnosu na konkurente na tržištu.

"Poziciju najvećeg osiguravajućeg društva u BiH donijela nam je infrastruktura kojom raspolažemo, a tu prije svega mislimo na mrežu od više od 200 prodajnih mjesta u BiH, lanac od 64 moderne stanice za tehnički pregled te više od 900 uposlenika. ASA CENTRAL osiguranje ostaje prvi izbor za građane i kompanije u BiH kada je u pitanju sigurnost. Ono što nas raduje je i činjenica da smo spojeni povjerenjem ostali šampioni u isplati šteta"naveli su iz Uprave ASA CENTRAL osiguranja.

ASA CENTRAL

Uz tradicionalne kanale Društvo prednjači i u razvoju digitalnog kanala prodaje, tako da su na ASA CENTRAL web stranici osiguranicima dostupni digitalni servisi, putem kojih mogu online ugovoriti polise dobrovoljnih vrsta osiguranja te prijaviti štete.

Online servis omogućuje niz pogodnosti: povoljnije ugovaranje polisa, plaćanje bez provizije, uslugu prijave šteta, „sam svoj procjenitelj“ te online dogovaranje ljekarskih usluga, koje pruža ASA CENTRAL dobrovoljno zdravstveno osiguranje putem DZO narudžbenica. 

Od nedavno je dostupan novi online proizvod, Smart protect osiguranje od nezgode. Ugovarajući Smart protect osiguranje od nezgode, klijenti štite sebe i članove svojih porodica od nepredviđenih nesretnih slučajeva 24 sata na dan.

Nastavljajući trendove dobrih ponuda te koristeći snagu grupacije, u saradnji s ASA Bankom i Eurofarm Centrom, u sklopu kampanje „Kredit bez briga“, kao pogodnost uz nenamjenske kredite, klijenti dobivaju gratis polisu ASA CENTRAL Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranje, koja se u prvoj godini otplate kredita može iskoristiti u Eurofarm poliklinikama.

"Partnerstvo ASA CENTRAL osiguranja s ASA Bankom i Eurofarm Centrom, nastavak je dosadašnje pozitivne saradnje, te izuzetna prilika za sve.  Ovom kampanjom našim klijentima nudimo potpuniji pristup finansijskoj sigurnosti i zaštiti zdravlja te pružamo jedinstvenu vrijednost za cijelu zajednicu. Skoro otvaranje ASA Bolnice, prve privatne opšte bolnice u Bosni i Hercegovini omogućiti će da zajednički kreiramo nove proizvode dopunskog zdravstvenog osiguranja", napominje Predsjednik Uprave ASA CENTRAL osiguranja Feđa Morankić..

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti