SOLAR SMART HOME

Kompanija iz Živinica svojim pametnim rješenjima osvaja bh. tržište

03.11.2023. 10:14 / Izvor: Akta.ba
solar smart

Digitalna transformacija poslovanja polako je zahvatila sve aspekte društva i sve veći broj firmi se uključuje u ovaj trend.

Brzi razvoj informacionih tehnologija olakšava svakodnevno poslovanje firmama u smislu uštede vremena, energije, novca, prostora i slično. Digitalna transformacija poslovanja polako je zahvatila sve aspekte društva i sve veći broj firmi se uključuje u ovaj trend.

Kompanija Solar Smart Home zajedno sa svojim timom stručnjaka svakodnevno radi da osigura sve spomenuto i da svojim smart tehničkim rješenjima kreira proizvode maksimalne funkcionalnosti i savršenstva.

Oni se ove godine prvi put nalaze na Sajmu privrede 2023. u Skenderiji i tom prilikom smo razgovarali sa Murisom Poljićem, direktorom kompanije Solar Smart Home.

"Prvi put smo na ovom sajmu u Skenderiji, a došli smo s ciljem promocije naše firme, naših usluga i proizvoda. Danas našu kompaniju predstavljamo sa više pametnih rješenja od pametnih punjača za električne automobile do industrijske automatizacije. Kada je riječ o pametnim rješenjima, trenutno smo u fazi pregovora za nova tehnička smart rješenja sa automatizacijom i povećanjem security levela", kazao je Muris za portal Akta.ba.

muris

Digitalizacija poslovanja doprinosi učinkovitosti, pojednostavljenju korištenja raznih sistema, mijenja dnevnu rutinu poslovanja te kreira prilike za poslovnu inovaciju.

"Sve više kompanija se okreće ka digitalizaciji i pametnom upravljanju, a to svakako podiže naš level, dovodi do boljeg poslovanja kompanije i zbog se trudimo da nove proizvode dovedemo do maksimalne funkcionalnosti i savršenstva. Bitno je naglasiti da naši novi sistemi smarta doprinose većoj sigurnosti i smanjenju potrošnje električne energije", istaknuo je Muris. 

solar

Kompanija radi na brojnim projektima u BiH, ali su svoje poslovanje od prošle godine proširili na tržište Hrvatske i Srbije.

Pored punjača za električna vozila, kompanija nudi usluge servisa kranova i dizalica, VPN veze, frekventne regulatore, uređaje za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu i mnoga druga pametna rješenja.

E.S.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti