Digital Storm DIH!

Aplicirajte za bespovratni vaučer u vrijednosti do 10.000 KM i transformirajte poslovanje

13.11.2023. 14:06 / Izvor: Akta.ba
vaučer

Inovacijski vaučeri dodjeljivat će se za projekte vezane uz razvoj proizvoda, tehnološke inovacije, ili inicijative i projekte digitalne transformacije MSP.

U sklopu ambiciozne inicijative za digitalizaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini, Digitalni Inovacijski Hub Digital Storm pruža usluge putem Inovacijske Vaučer Sheme. Osigurajte svoj bespovratni vaučer u vrijednosti do 10.000 KM uz samo 10% vlastitog učešća, omogućujući potpunu digitalnu transformaciju i inovacije u vašem poslovanju.

Inovacijski vaučeri dodjeljivat će se za projekte vezane uz razvoj proizvoda, tehnološke inovacije, ili inicijative i projekte digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća.

Ovim putem Vam predstavljamo QSS servise dostupne putem Digital Storm DIH: 

 

Kontaktirajte nas već danas na mail prodaja@qss.ba ili 033 563 000 kako bismo vam pomogli pri odabiru usluge i podržali vas u aplikativnom procesu za vaučer.

Projekt BOOST je dio Inovacije i digitalizacije malih i srednjih preduzeća u BiH/EU4DigitalSME, financiran od strane Europske unije i Saveznog ministarstva za ekonomsku suradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ). Cilj projekta je potaknuti razvoj ekonomije u Bosni i Hercegovini fokusirajući se na digitalnu transformaciju. Projekt implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Projekat traje do isteka vaučera.

Iskoristite priliku i priključite se digitalnoj transformaciji već danas! 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti