Veliki uspjeh

Dvojica Bišćana zaslužna za titulu najboljeg digitalnog proizvoda godine u Hrvatskoj

21.11.2023. 11:04 / Izvor: biscani.net
DWizards

Bišćani Dino i Nino su dio ekipe “DWizards” iz Zagreba koja je zaslužna za priznanje za najbolji digitalni proizvod godine u Hrvatskoj.

U najnovijim vijestima iz svijeta digitalne transformacije, dvojac Dino Kišmić, osnivač IDK Studia, i Nermin Nino Kasupović, vlasnik Effect Agency iz Bihaća, zajedno su sa ekipom DWizards iz Zagreba ostvarili izvanredan uspjeh.

Njihov zajednički poduhvat na digitalizaciji "Večernjeg lista" zaslužni su za prestižnu titulu najboljeg digitalnog proizvoda godine u Hrvatskoj.

Kišmićev ključni doprinos kao osnivača IDK Studia i istaknutog člana DWizards ekipe bio je od presudnog značaja za uspjeh projekta.

Njihov rad ne samo da je osvojio priznanje za najbolji digitalni proizvod godine, već je postavio visoke standarde inovacija u području digitalne transformacije medija.

Projekt redizajna i tehničkog preoblikovanja portala vecernji.hr osvojio je prvo mjesto na najprestižnijoj digitalnoj dodjeli u regiji – Somo Borac.

Ova dodjela, održana u Tvornici kulture, ističe najbolje digitalne radove godine, a ove godine zabilježen je rekordni broj prijava, više od 230 radova u 15 različitih kategorija.

Somo Borac, kao najprestižnija dodjela digitalnih nagrada u regiji, dodatno je naglasila važnost inovacija i kreativnih rješenja u medijskoj i oglašivačkoj industriji.

Ovaj uspjeh potvrđuje ne samo iznimnu stručnost tima DWizards, već i angažman Dine Kišmića i Nermina Nino Kasupovića u postizanju visokih standarda u digitalnom okruženju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti