UZ VELIKI VATROMET

Nezapamćen doček Nove godine u Zenici, 50.000 ljudi s Marijom Šerifović ušlo u 2024.

01.01.2024. 10:12 / Izvor: Akta.ba
doček nove

Odbrojavanjem i čestitkom uz najljepše želje za 2024. godinu Zeničani i gosti iz svih dijelova BiH ušli su u novu godinu.

Odbrojavanjem i čestitkom uz najljepše želje za 2024. godinu Zeničani i gosti iz svih dijelova BiH ušli su u novu godinu.

Nevjerovatan doček Nove godine, sigurno kakav se ne pamti u Zenici, priređen je sinoć u centru grada gdje je više od 50.000 građana prisustvovalo koncertu regionalne zvijezde Marije Šerifović.

Spektakularna bina, svjetlosni efekti i ozvučene te repertoar pjesama koji nikoga nije ostavio ravnodušnim obilježili su višesatni koncertni spektakl koji je Marija Šerifović priredila za sve okupljene u Zenici.

Novogodišnji program sinoć je otvorio Zeničanin Hanad Džehverović, a oko 23 sata na binu je izašla Marija Šerifović koja je izazvala nevjerovatnu euforiju kod publike. Koncert je otvorila pjesmom "Pametna i luda", a na repertoaru su se pronašle i druge svima poznate pjesme koje je publika uglas pjevala sa njom.

Međutim, Marija Šerifović je ranije završila koncert na dočeku Nove godine u Zenici jer ju je nepoznata osoba iz publike gađala petardama.

Pjevačica je dodala da ona ne može protiv sebe i da svoj posao radi kako treba, a da s ludacima ne želi imati posla.

"To je sada manje važno. Šta hoću da kažem? Bila je čast i zadovoljstvo pjevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije desila. Pravit ću se da se nije desila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali hajmo to pustiti na stranu", kazala je.

Tačno u ponoć prisutnima se obratio gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović koji je građanima Zenice poželio mnogo zdravlja u narednoj godini.

Građani su mišljenja da je ovo jedan od najboljih dočeka Nove godine organizovanih u Zenici što je potvrđeno i emocijama koje je publika uzvratila zvijezdi sinoćnjeg koncerta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti