Predsjednik uprave AS Holdinga

Rusmir Hrvić pozvan na Nacionalni molitveni doručak u Washingtonu

14.01.2024. 11:13 / Izvor: Akta.ba
hrvić

Predsjednik uprave AS Holdinga, Rusmir Hrvić pozvan je na Nacionalni molitveni doručak u Washingtonu.

Predsjednik uprave AS Holdinga, Rusmir Hrvić pozvan je na Nacionalni molitveni doručak koji se tradicionalno svakog prvog četvrtka u februaru organizira u Washingtonu. 

Cilj ovog skupa je okupljanje članova političke, društvene i poslovne elite iz cijelog svijeta i njihovo povezivanje, a organizator je Nacionalna fondacija za molitveni doručak, koju vodi bivši demokratski senator iz Arkansasa Mark Pryor.

Ranijih godina je događaju prisustvovao i obraćao se predsjednik SAD-a te brojne osobe iz vrha američke politike i društva.

"Počastvovan sam pozivom i rado ću prisustvovati Nacionalnom molitvenom doručku. Smatram to velikim priznanjem meni lično, ali i AS Holdingu kao jednoj od najuspješnijih poslovnih grupacija u Bosni i Hercegovini. Uvjeren sam da je svaki ovakav poziv za nekog iz BiH ujedno i priznanje našoj državi. Međunarodna saradnja je prijeko potrebna, a mi koji se bavimo biznisom smo toga itekako svjesni. Posebno sam sretan što sam pozvan na događaj koji u Americi ima itekako veliki značaj i tradiciju", rekao je Hrvić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti