​Bingo traži radnike za novi objekat, u Grand Centru pripreme za dolazak novih brendova

14.02.2024. 11:39 / Izvor: Akta.ba
grand centar
OTVORI GALERIJU

Tuzlanska kompanija Bingo vrši intenzivne pripreme za otvaranje novog maloprodajnog objekta u Sarajevu.

Tuzlanska kompanija Bingo vrši intenzivne pripreme za otvaranje novog maloprodajnog objekta u Sarajevu i to u Grand centru na Ilidži.

Podsjetimo, vlasništvo nad firmom Sani Grand City Sarajevo Bingo preuzeo je u martu prošle godine od firme Ans Drive . 

U sklopu Granda Centra poslovao je Mercator, koji je po isteku ugovora iselio iz ovog objekta. Trenutno se odvijaju radovi na pripremi prostora velikog Bingo supermarketa, u šta smo se uvjerili na licu mjesta.

Inače, u ovom ilidžanskom tržnom centru veliki broj radnji je privremeno zatvoren. No, u isto vrijeme traje uređenje poslovnih prostora za njihovo reotvaranje, ali i dolazak novih brendova. Burger King je već otvoren, a kako saznajemo bit će otvoren i trgovina "Sinsey". Za ostale detalje iz Bingo grupacije su nas zamolili za još malo strpljenja.

grand

 

Dok traju pripreme za (re)otvaranje, Bingo je raspisao konkurse za prijem radnika koji otvoren do 25. februara. Traže nekoliko izvršilaca za poziciju mesar, skladištar, te prodavače na raznim odjelima. 

Kompanija Bingo d.o.o. sa tradicijom dugom 30 godina, vodeća je kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi maloprodajom. Više od 200 maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine, 65 restorana, industrijski pogoni iz oblasti prehrambene, hemijske i građevinske industrije, te stalno ulaganje u razvoj poslovanja je ono što ih ističe na tržištu.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti