Međunarodna federacija udruženja špeditera

cargo-partner u Bosni i Hercegovini postao član FIATA-e

15.02.2024. 10:32 / Izvor: Akta.ba
cargo partner

cargo-partner d.o.o. Sarajevo s ponosom objavljuje članstvo u organizaciji FIATA (Međunarodna federacija udruženja špeditera).

cargo-partner d.o.o. Sarajevo s ponosom objavljuje članstvo u organizaciji FIATA (Međunarodna federacija udruženja špeditera), što je jako važan korak u daljem razvoju kompanije u Bosni i Hercegovini.

FIATA, osnovana 1926. godine, najveća je svjestka nevladina organizacija u oblasti transporta. S članovima u preko 150 zemalja, FIATA igra ključnu ulogu u postavljanju standarda industrije, promoviranju najboljih praksi i zastupanju interesa špeditera i pružatelja logističkih usluga širom svijeta.

cargo-partner je pružalac logističkih usluga punog opsega u privatnom vlasništvu, koji nudi sveobuhvatan portfolio rješenja za avio, pomorski i cestovni transport te skladištenje. S preko 40 godina stručnosti u informacijskoj tehnologiji i optimizaciji lanaca snabdijevanja, kompanija kreira usluge prilagođene potrebama širokog spektra industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta. Osnovan 1983. godine, cargo-partner je ostvario promet od preko 2,06 milijardi eura u 2022. godini i trenutno zapošljava više od 4.000 ljudi širom svijeta. cargo-partner je 2023. godine obilježio 15 godina poslovanja u Bosni i Hercegovini.

Ovaj ugledni certifikat odražava posvećenost cargo-partnera  u Bosni i Hercegovini održavanju najviših industrijskih standarda i pružanju izvanredne usluge.

Članstvo u FIATA-i je kruna kontinuiranog truda cargo-partnera u Bosni i Hercegovini za postizanje izvrsnosti, još jednom potvrđujući poziciju kompanije kao pouzdanog partnera svim kompanijama koje trebaju usluge transporta i logistike.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti