Općina Čitluk subvencionirat će dio računa za komunalne usluge socijalno ugroženih osoba

27.02.2024. 09:28 / Izvor: Akta.ba
ČITLUK

Odluka se odnosi na subvencioniranje dijela troškova komunalnih vodnih usluga vodoopskrbe i odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.

Općinsko vijeće Općine Čitluk na sjednici održanoj u ponedjeljak jednoglasno je donijelo Odluku o subvencioniranju dijelu računa za komunalne usluge socijalno ugroženih osoba.

Odluka se odnosi na subvencioniranje dijela troškova komunalnih vodnih usluga vodoopskrbe i odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, priopćeno je iz Općine Čitluk.

"Ovom odlukom prepisane su: kategorije korisnika, uvjeti i način utvrđivanja prava na subvencioniranje dijela troška spomenutih usluga koje pruža JP 'Broćanac' Čitluk. Pravo na subvenciju imaju socijalno ugrožene osobe sa nedovoljnim prihodima za život – primatelji stalne novčane pomoći Centra za socijalni rad Čitluk, kojima će Općina Čitluk subvencionirati do tri metra kubna isporučene pitke vode i ostalih usluga po članu domaćinstva", pojasnili su u priopćenju.

Postupak za ostvarivanje prava na subvencioniranje provodi Centar za socijalni rad Čitluk, a pokreće se na zahtjev osobe koja želi ostvariti pravo na subvencioniranje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti