Inovativni koncept

Roof Gardens poziva poduzetnike da se pridruže novom poslovnom ambijentu na Trebeviću

27.02.2024. 15:13 / Izvor: Sponzorisani članak
Roof Gardens

Stambeno-poslovni kompleks Roof Gardens predstavlja spoj prirode, elegancije i poslovne funkcionalnosti.

Stambeno-poslovni kompleks Roof Gardens predstavlja spoj prirode, elegancije i poslovne funkcionalnosti. Smješten na olimpijskoj planini Trebević, sada poziva poduzetnike da se pridruže kreiranju novih poslovnih prilika na ovoj jedinstvenoj lokaciji.

U okruženju, koje sjedinjuje prirodu, modernu arhitekturu i poslovnu funkcionalnost na jedinstven način, poduzetnici će imati podršku i resurse da postanu dio jednog od najuzbudljivijih projekata u Sarajevu.

"Već prepoznat kao atraktivna lokacija za život i rad, okupljajući zajednicu koja njeguje inovacije i poduzetnički duh, Roof Gardens otvara mogućnost za nove ideje Ili razvoj postojećih biznisa donoseći Sarajevu i posjetiteljima različite, inovativne i korisne sadržaje", naglašavaju iz Roof Gardensa, te dodaju kako je ovo prilika za druge slične kompanije da pronađu inspiraciju za nove poslovne ideje.

Roof Gardens donosi sadržaje koji će obogatiti trenutnu ponudu u Sarajevu i okolini iz oblasti gastronomije, konferencijskog turizma, wellness i spa sadržaja. Poseban segment bit će posvećen moderno opremljenim kancelarijskim prostorima koji će predstavljati novu dimenziju radnog prostora i kompanijama ponuditi jedinstven doživljaj okruženja koje jača produktivnost i unapređuje poslovne rezultate. 

gyim roof

Dodatna vrijednost je i konferencijski centar opremljen najnovijom tehnologijom i vrhunskim audiovizuelnim sistemom sa multifunkcionalnom konferencijskom salom koji će osiguravati efikasnu komunikaciju i uspješno vođenje poslovnih događaja.

roof spa

 

"Pozivamo kompanije i poduzetnike koji dijele našu viziju da nam se pridruže u stvaranju ovog jedinstvenog poslovnog prostora koji spaja poslovni uspjeh s ljepotom prirode", ističu iz Roof Gardensa.

Kontaktirajte Roof Gardens tim putem forme ispod ili email adrese info@roofgardens.ba i otkrijte više o poslovnim prilikama u Roof Gardensu.

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti