Šestomjesečni projekt

Otvorena Energopetrol benzinska stanica u Olovu nakon rekonstrukcije

16.04.2024. 14:35 / Izvor: Akta.ba
olovo

Nakon šestomjesečnog projekta rekonstrukcije vrijednog 750.000 KM otvorena je Energopetrol benzinska stanica u Olovu.

Nakon šestomjesečnog projekta rekonstrukcije vrijednog 750.000 KM otvorena je Energopetrol benzinska stanica u Olovu.

Ovaj novootvoreni objekat kupcima nudi najkvalitetnije Class Plus Expert gorivo, bogat asortiman roba i usluga te ugodan ambijent uz ljubazno osoblje. 

Obraćajući se prisutnima, Slavko Sić, predsjednik Uprave i Direktor Holdine i Energopetrola je podsjetio da je ova benzinska stanica izgrađena davne 1964. godine.

''Drago mi je što nakon 60 godina od prve izgradnje benzinske stanice u Olovu možemo reći da ostajemo ovdje, da nastavljamo raditi, razvijati i unaprjeđivati lokalno tržište, investirati i zapošljavati lokalne ljude'', rekao je.

Svečanosti je prisustvovao i Đemal Memagić, načelnik Općine Olovo, koji je izrazio svoje zadovoljstvo projektom i njegovom implementacijom, te istaknuo vrijednost koju ova benzinska stanica pruža lokalnoj zajednici.

memagic

Nastavljajući praksu društveno odgovornog poslovanja i podrške lokalnim zajednicama u kojima kompanija posluje, ovog puta je uručena donacija JU Gradska biblioteka Olovo, kao vid podrške njihovom radu. Osim što pruža bibliotečke usluge stanovnicima šireg područja Olova, Gradska biblioteka Olovo je mjesto dijeljenja znanja, promocije književnih i umjetničkih vrijednosti i mjesto gdje se okupljaju građani svih generacija.

U povodu svečanog uručenja donacije, prisutnima se obratila Sanela Kaikčija, direktorica Gradske biblioteke Olovo koja je izrazila zahvalnost za donaciju koja će zasigurno pomoći u provedbi aktivnosti koje organizuje Gradska biblioteka Olovo i unaprijediti njihov kvalitet.

biblioteka

Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju Holdine i Energopetrola i Đemal Memagić, načenik Općine Olovo su svečanim presijecanjem vrpce otvorili benzinsku stanicu Olovo za promet, a kompanija je prvih stotinu kupaca obradovala sa po 20 KM besplatnog Class Plus Expert goriva.

''Kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unaprjeđenje ponude kako bismo kupcima u pokretu pružili najbolje iskustvo, a naša maloprodajna mjesta bila prepoznata kao mjesta na koja se naši kupci rado vraćaju.'' – zaključio je Slavko Sić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti