Firma Alpha - Security će raditi na širenju poslovno-prodajne mreže

09.07.2013. 15:21 / Izvor: eKapija.ba
Firma Alpha - Security će raditi na širenju poslovno-prodajne mreže

U ugodnom ambijentu Hotela Kardial u sklopu TZC Banja Vrućica u Tesliću, održana je polugodišnja sjednica Uprave kompanije Alpha - Security d.o.o. sa ciljem rezimiranja polugodišnjeg rada i postignutih rezultata.

Dana, 06.07.2013. godine, u ugodnom ambijentu Hotela Kardial u sklopu TZC Banja Vrućica u Tesliću, održana je polugodišnja sjednica Uprave kompanije Alpha - Security d.o.o. sa ciljem rezimiranja polugodišnjeg rada i postignutih rezultata.

Zaključeno je da su postignuti rezultati  izvan očekivanih i da je polugodišnji poslovni plan u potpunosti uspješno realizovan na zadovoljstvo cijele Uprave i tima kompanije Alpha - Security.

Na sjednici je dogovoreno da će se više nastaviti raditi na širenju poslovno-prodajne mreže odnosno unapređivanju tehničko-poslovne saradnje sa klijentima, širenju asortimana tehničkih sistema, zapošljavanju novih kadrova i edukaciji zaposlenih.

Shodno predviđenim planovima i zadatim ciljevima, kompanija Alpha - Security nastavlja svoj pozitivan trend rasta ostvarivanjem što boljih poslovnih rezultata.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti