3DOT Tuzla: Umjetničko lasersko graviranje stakla i pleksiglasa

19.12.2013. 13:34 / Izvor: eKapija.ba
3DOT Tuzla: Umjetničko lasersko graviranje stakla i pleksiglasa

Firma 3DOT d.o.o. se bavi podpovršinskim laserskim graviranjem. Veliki izbor praznih oblika od kristala, omogućuje Vam da personalizirate svoju gravuru, bilo da se radi o poklonu ili o uspomeni.

Firma 3DOT d.o.o. se bavi podpovršinskim laserskim graviranjem, odnosno graviranjem unutar kristala, stakla i pleksiglasa. Veliki izbor praznih oblika od kristala, omogućava Vam da personalizirate svoju gravuru, bilo da se radi o poklonu ili o uspomeni. U paleti proizvoda pored suvenira, možete pronaći i program poslovnih poklona, nagrada i plaketa, kao i stakla za interijere.

Pored velike palete njihovih proizvoda, sve narudžbe i želje graviraju u oblicima po izboru, tako da je svaka gravura personalizirana i unikatna.

"Kvaliteta proizvoda i preciznost tehnologije laserskog graviranja u kombinaciji sa velikom paletom praznih oblika, omogućava nam da napravimo unikatne nagrade i poklone za  individualne i poslovne klijente. Čvrsto vjerujemo da ne postoji ništa što ne može umjetnički biti zarobljeno u tri dimenzije", poručuju iz ove firme.

U firmi 3DOT d.o.o. takođe možete dubinski izgravirati stakla koja se koriste na punim staklenim vratima, pregradama, staklenim ogradama, u industriji namještaja, kao i stakla koja se koriste za izradu reklamnih panoa, reklama za jačanje vizuelnog identiteta kompanija ili brenda.

Inače, proces graviranja se sastoji u fokusiranju laserske zrake i paljenjem tačke dimenzije 40-400 mikrona unutar staklenih elemenata. Graviranje dobiveno na ovaj način može imati nekoliko hiljada ili nekoliko miliona takvih tačaka.

U attachmentu pogledajte prezentaciju firme 3DOT d.o.o., ponudu hotelske signalizacije, te katalog kristala.

 

PREUZMI DOKUMENTE:
3Dot-prezentacija.docx
3Dot-hotelska_signalizacija.docx
3Dot-katalog_kristala_sa_cijenama.docx

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti