Predstavljen novi fiskalni uređaj ERP NCR 7197

02.10.2014. 13:38 / Izvor: eKapija.ba

ERP NCR fiskalni preinter 7197 je brzo i pouzdano rješenje koje odlikuje izuzetnim performansama i visokom rezolucijom ispisa. Svojim malim dimenzijama ovaj će se priner uklopiti u svako prodajno-uslužno okruženje.

Ovlašteni proizvođač fiskalnih sistema u Federaciji Bosne i Hercegovine ERP Consulting d.o.o. Sarajevo predstavio je u suradnji sa M.A.I. Trade HR ovlaštenim zastupnikom NCR globalnog lidera na području POS proizvoda i Senso Mikro d.o.o. Sarajevo ovlaštenim zastupnikom NCR proizvoda za BiH, novi, treći po redu fiskalni uređaj ERP NCR 7197.

Prezentacija novog fiskalnog uređaja ERP NCR 7197 održana je u petak 26. septembra 2014. godine u prostorijama Hotela Sarajevo. U sklopu prezentacije Zoltan Racz (NCR regionalni direktor) i Mladen Malinar (ispred preduzeća M.A.I. Trade HR) predstavili su NCR liniju proizvoda, programska rješenja i opremu. Domaće programsko rješenje ponudila je kompanija Spin d.o.o. iz Tuzle, u sklopu prezentacije POS sistema u okviru Spin-Soft rješenja.

ERP NCR fiskalni preinter 7197 je brzo i pouzdano rješenje koje odlikuje izuzetnim performansama i visokom rezolucijom ispisa. Svojim malim dimenzijama ovaj će se priner uklopiti u svako prodajno-uslužno okruženje.

Radi se o termalnom printeru visoke klase, izuzetne kvalitete i najboljih tehničkih karakteristika i namijenjen je zahtjevnim POS i prodajnim sistemima.

Jednostavnost ERP NCR 7197 fiskalnog printera se ogleda i u funkcionalnom načinu zamjene papira Drop-in-paper metodom, čime se traka za kupca mijenja u trenutku.

Uz garantovani NCR kvalitet i već dokazanu, ali i poboljšanu verziju Elink aplikacije (Elink 3.0) omogućeno je podešavanje GPRS terminala na udaljenoj radnoj stanici (daljinsko podešavanje). ERP NCR 7197 će dati najbolje rezultate na prodajnim mjestima gdje se očekuje velika pouzdanost, kvaliteta i brzina ispisa fiskalnih računa.

Za više informacija obratite se na email adrese: info@erp.ba ili posjetite web stranicu www.erp.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti