Amko komerc otvorio prodavnicu u Briješću

01.12.2014. 16:22 / Izvor: eKapija.ba
Amko komerc otvorio prodavnicu u Briješću

Mještani Briješća, koji do sada nisu imali trgovinu u blizini, zadovoljni su otvaranjem prodavnice domaćeg trgovačkog lanca sa širokim asortimanom proizvoda, velikim izborom domaćih artikala na policama i najpovoljnijim cijenama

Domaći lanac trgovina Amko komerc je danas otvorio još jednu maloprodajnu poslovnicu u Sarajevu, saopćeno je iz Amko komerca.

Mještani Briješća, koji do sada nisu imali trgovinu u blizini, zadovoljni su otvaranjem prodavnice domaćeg trgovačkog lanca sa širokim asortimanom proizvoda, velikim izborom domaćih artikala na policama i najpovoljnijim cijenama, te su u velikom broju dočekali otvorenje Amko marketa 57.

Osim, mještana otvorenje su podržali firme: Violeta, Hepok, Sarajevska pivara, Menprom, As Jelah, Klas, Akova, Ezalm promet i druge kompanije  koje su ovom prilikom kroz promocije i degustacije još jednom dokazale kvalitet domaćih proizvoda.

Za prve kupce novootvorene prodavnice Amko komerc je pripremio posebnu akciju sa povoljnim cijenama, roštiljadu, degustacije hrane,pića i poslastica, nagradnu igru i mnoštvo ugodnih iznenađenja i gratisa.

Amko market u Briješću, Brezanska 34, radit će svaki dan od 7.00 do 21.00, nedjeljom od 8.00 do 18.00 sati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti