Modriča: Održana konferencija privrednika energetike-Modriča 2014

24.12.2014. 14:28 / Izvor: eKapija.ba
Modriča: Održana konferencija privrednika energetike-Modriča 2014

Na konferenciji koja je imala internacionalni karakter je bilo preko 30 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske, Njemačke i Poljske

Konferencija privrednika energetike-Modriča 2014. održana je u Modriči sredinom ovog mjeseca, a imala je promotivni karakter sa ciljem boljeg upoznavanja i uspostavljanja međusobne poslovne saradnje na energetskim projektima prema principima svjetske energetske prakse, navodi se na internet stranici Optima Grupe.

Kompanija Optima Power d.o.o bila je organizator ovog događaja na kojem je učestvovalo više od 30 vodećih energetskih, finasijskih i uslužnih privrednih subjekata, te predstavnika politike i drugih društvenih sfera iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Njemačke i Poljske.

Svoje proizvode i usluge prezentovale su Alstom GRID Srbija i Alstom POWER Njemčka, TuV Adria Sarajevo i TuV Adria Beograd, Bora Kečić d.o.o Srbija, ELCOM d.o.o BiH, Rafinerija ulja Modriča i Optima Grupa Banja Luka, Miks d.o.o i Rad Rašo Srbija, ZRE Katovice Poljska i Optima Power BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti