U Živinicama puštena u rad fontana firme GRIZELJ GROUP

26.11.2015. 09:13 / Izvor: Akta.ba
U Živinicama puštena u rad fontana firme GRIZELJ GROUP

Načelnik općine Asim Aljić pustio je u rad prekrasnu fontanu koju je izradila firma ITG d.o.o. Sarajevo, a glavni projekat i idejno rješenje izradila je firma GRIZELJ GROUP d.o.o. Sarajevo.

Povodom 24. novembra – dana Općine Živinice, građanima Živinica poklonjena nova veleletna fontana u parku kod zgrade Općine Živinice. Načelnik općine Asim Aljić pustio je u rad prekrasnu fontanu koju je izradila firma ITG d.o.o. Sarajevo, a glavni projekat i idejno rješenje izradila je firma GRIZELJ GROUP d.o.o. Sarajevo.

Predivan prizor fontane krasit će park i općinsku zgradu te građanima Općine Živinice osigurati jednu malu oazu mira i prirodne ljepote na zadovoljstvo mještana i posjetioca općine.

Fontana sa svojim vodoskocima i pjenušcima osigurava uživanje u ljepoti pogleda. Idejno rješenje firme GRIZELJ GROUP jedno je u nizu referentnih i reprezentativnih  rješenja ove firme kada su u pitanju fontane.

Svojim radom ova firma može se ponositi i "stajati rame uz rame" sa svjetski poznatim projektantima i proizvođačima fontana.

Voda na fontani je reverzibilna i nije za piće, ali je privlačna za sve one koji žele šetati, sjesti i odmoriti se uz lijep prizor, navode iz kompanije GRIZELJ.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti