M:tel dobitnik regionalne nagrade Biznis Partner 2016

13.06.2016. 11:30 / Izvor: Akta.ba
M:tel dobitnik regionalne nagrade Biznis Partner 2016

Kompanija M:tel dobitnik je regionalne nagrade Biznis Partner 2016 koju dodjeljuje kompanija Mass Media International iz Beograda.

Kompanija M:tel dobitnik je regionalne nagrade Biznis Partner 2016 koju dodjeljuje kompanija Mass Media International iz Beograda, a koja se dodjeljuje jednoj najboljoj kompaniji iz svake od zemalja regiona.

Poslovnu izuzetnost  kompanije M:tel najbolje su prepoznali i ocjenili poslovni partneri, potrošači i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja. Svečana ceremonija dodjele nagrada pod sloganom „U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner“ održana je 8. juna 2016. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu

M:tel je prepoznat kao kompanija koje je ostvarila dobre poslovne rezultate, koja kontinuiranim investicijama i inovacijama, poštujući  visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažava svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazuje ekološku svijest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima, predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.

"Regionalna nagrada Biznis Partner 2016 je dodatni motiv i još jedno priznanje kojim su potvrđena naša nastojanja da poslujemo efikasno i društveno odgovorno i na taj način doprinesemo razvoju, ne samo kompanije već društva uopšte", saopštili su iz kompanije M:tel.

Godišnja nagrada BIZNIS PARTNER kreirana prije 22. godine sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti