VoIP i IP telefonija - objedinjena komunikacija

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

VoIP i IP telefonija - objedinjena komunikacija

Zaposlenici, poslovni partneri i klijenti mogu se povezati u stvarnom vremenu te poslovati na više radnih mjesta

30.12.2016. 11:50 / Izvor: Akta.ba

Cisco Unified Communications rješenja objedinjuju aplikacije za glas, video, podatke i mobilne uređaje da bi korisnici mogli jednostavno sarađivati u bilo kojem radnom prostoru, na bilo kojem mediju, uređaju ili operativnom sistemu.

Rješenje Cisco Unified Communications objedinjuje sve oblike poslovne komunikacije u jedno unificirano rješenje koje omogućuje Vašoj kompaniji ili ustanovi da djeluje brže i fleksibilnije. To potiče ljude da učinkovitije komuniciraju, poboljšava poslovne procese, te omogućuje kompanijama da ostvare veći profit.

Zaposlenici, poslovni partneri i klijenti mogu se povezati u stvarnom vremenu te poslovati na više radnih mjesta, bez obzira na to nalaze li se u glavnoj mreži, u podružnicama ili rade na daljinu.

Poslovne prednosti objedinjenih komunikacija:

  • Kompanije i ustanove koje koriste klijente za objedinjenu komunikaciju uštedile su u prosjeku 32 minute na dan po svakom zaposleniku;
  • Korištenje funkcijskih telefonskih uređaja omogućilo je uštedu od prosječno 1727 USD mjesečno na troškovima mobilnih telefona i međugradskih razgovora;
  • Oni koji koriste integrirane govorne i web-konferencije zabilježili su smanjenje troškova održavanja konferencija od prosječno 30%;
  • Zahvaljujući učinkovitom upravljanju porukama zaposlenici su uštedjeli 43 minuta dnevno;
  • Mobilni radnici uštedjeli su 55 minuta dnevno korištenjem objedinjene razmjene poruka.
SYS Company je oficijelni distributer CISCO Systems Inc. za područje Bosne i Hercegovine. Distribucija obuhvata kompletan proizvodni program ove svjetski renomirane kompanije u području globalnih komunikacija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti