Nove lokacije Fresh Cornera na Ininim i Energopetrolovim pumpama

15.06.2017. 09:47 / Izvor: Akta.ba
Nove lokacije Fresh Cornera na Ininim i Energopetrolovim pumpama

Započeli radovi na uvođenju Fresh Cornera koncepta na 4 lokacije benzinskih stanica Ine i Energopetrola.

Započeli su radovi na uvođenju Fresh Cornera koncepta na 4 lokacije benzinskih stanica Ine i Energopetrola.

Nove lokacije Fresh Cornera će kupci moći posjetiti u Sarajevu na Ini u naselju Stup, te Energopetrol stanicama Čengić Vila i Stupska petlja, a procjenjeno vrijeme trajanja radova je 30 dana. U narednom periodu se očekuje početak radova i na Ininoj stanici Sutina u blizini Mostara.

Ovim projektom, vjerni kupci Ine i Energopetrola će uz visokokvalitetna goriva i bogatu ponudu robe široke potrošnje, moći uživati u ugođaju i ponudi bogatog asortimana Fresh Cornera.

"Raduje nas nastavak ovog projekta, čiji je osnovni cilj kupcima ponuditi najviši kvalitet usluge i proizvoda, kao i stvoriti ugodan ambijent za odmor i osvježenje na našim benzinskim stanicama. Naše opredjeljenje je kontinuirano podizati nivo usluge koju nudimo, a projekt novih Fresh Cornera je osmišljen i provodi se upravo s tim ciljem. Sigurni smo da će naši kupci prepoznati vrijednost koju stvaramo", izjavio je Ante Aralica, direktor Holdine i Energopetrola.

U jedinstvenom i ugodnom ambijentu Fresh Cornera nudi se bogata ponuda svježe pripremljenih sendviča i ukusnih pekarskih proizvoda kao i  izvrsnih kafa, premium čajevi i drugih osvježavajućih napitaka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti