Pozitivna priča iz Nove Bile: Ne odlaze svi iz Bosne i Hercegovine

15.06.2017. 11:34 / Izvor: Akta.ba
Pozitivna priča iz Nove Bile: Ne odlaze svi iz Bosne i Hercegovine

Eco Therm je poduzeće koje se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije, garažnih vrata, roletni i komarica po mjeri.

Prema dostupnim podacima, čak 150.000 mladih otišlo je iz naše zemlje od kraja prošlog rata do danas.

To nije slučaj s 25-godišnjim Jurom Marićem, koji je početkom ove godine osnovao poduzeće za proizvodnju PVC stolarije Eco Therm d.o.o. Nova Bila.

"Svjestan sam da je u današnje vrijeme najlakše dignuti ruke od svega i otići u potrazi za boljim životom. Ipak sam se odlučio ostati, a u proteklom razdoblju sam se uvjerio da je proizvodnja PVC stolarije bila pravi odabir", kazao je Marić za drukciji.ba.

Eco Therm je poduzeće koje se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije, garažnih vrata, roletni i komarica po mjeri. U proizvodnji koriste suvremene mašine, koje u spoju s majstorima s preko 20 godina iskustva, stvaraju vrhunski proizvod. Kako doznajemo, uskoro planiraju i otvaranje novih radnih mjesta budući da su dogovorili dosta poslova izvan BiH.

Budući da su novi na tržištu, svojim kupcima žele ponuditi stolariju vrhunske kvalitete za čiju izradu koriste samo provjerene materijale.

Kako bismo bili sigurni u svoje proizvode odlučili smo se na suradnju s dobavljačima koji su redom renomirane njemačke tvrtke, među njima bih posebno istaknuo Aluplast koji je jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji PVC profila na području Europe. Svjesni smo da ako ljudima ponudimo kvalitetu, ulažemo u bolju budućnost svoga poduzeća, smatra ovaj mladi poduzetnik.

Aluplast je preko 30 godina uspješan na tržištu PVC profila i tijekom vremena razvio se u tehnološkog vođu ove branše, a njihove proizvode trenutno u našem okruženju koriste samo u Eco Thermu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti