Alma Ras otvorila vrata svoje poslovnice u Gračanici

29.09.2017. 10:29 / Izvor: Akta.ba

U novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći Basic liniju koja je nastala na osnovu želja i potreba loyalty kupaca.

Na zadovoljstvo ljubitelja finog donjeg rublja i spavaćeg programa, kompanija Alma Ras svečano je otvorila vrata svoje poslovnice 27. septembra, u SC Etna, Gračanici.

U novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći Basic liniju koja je nastala na osnovu želja i potreba loyalty kupaca, te sezonske kolekcije koji prate svjetske trendove i čine da se dame osjećaju uvijek senzualno i poželjno. Pripadnice nježnijeg spola, kada jednom isprobaju modele iz ekskluzivnih linija, čiji modeli su izrađeni od materijala koji nježno dodiruju i prate žensku siluetu, više neće imati dileme oko izbora donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike. Na njihovo zadovoljstvo, pored donjeg rublja i spavaćeg programa u Alma Ras butiku nalaze se i odjevni komadi koji se odlično kombinuju sa ostatkom garderobe zaokružujući željeni stil.

Inače, kompanija Alma Ras je poznata po širokom asortimanu, pa se u njihovoj ponudi nalazi i muški brend Manners. Ovaj brend predstavlja stil pravog muškarca i zadovoljit će one koje vode računa o svom izgledu.

"Vjerujemo da će donje rublje i spavaći program od kvalitetnog stopostotnog pamuka obradovati roditelje, a njihove najmlađe će svakako oduševiti razigrani motivi i vesele boje dječije kolekcije", navode iz ove kompanije.

Ulažući u ljudske resurse i nove tehnologije Alma Ras, danas, upošljava preko 1000 radnika u pet proizvodnih pogona, 13 maloprodajnih butika, tri franšize, te tri outleta.

Osim na bosanskohercegovačkom tržištu svoje proizvode izvozi i u Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo, Sloveniju i Dansku.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti