Radna odjeća simbol organiziranog poslovnog ambijenta

17.10.2017. 09:19 / Izvor: Akta.ba
Radna odjeća simbol organiziranog poslovnog ambijenta

Shodno potrebama tržišta nastala je ideja da je radna odjeća, uniforma, obuća simbol jednog organiziranog poslovnog ambijenta

Treba vam radna odjeća ili zaštitna oprema ? Porča d.o.o. je kompanija s višegodišnjim iskustvom u poslovanju zaštitnom opremom, i idealno su riješenje za što kvalitetniju zaštitu uposlenika.

Dugogodišnjim predanim bavljenjem zaštite na radu Porča d.o.o. ima veliku obavezu da i u buducnosti ostvaruje zavidne rezultate na ovom sve zahtjevnijem području zaštite ljudi. Zaštita na radu, kao bitni element sve strožijih EU propisa u različitim djelatnostima nameće se zbog same zaštite ljudi, kao i zbog sigurnosti izvodjenja radova. Ova kompanija je u mogućnosti da Vam ponudi svakoliku zaštitu za glavu, oči, tijelo, ruke i noge krećući od radnih cipela, čizama, odijela, kabanica, kombinezona, rukavica, naočala, kaciga... Njihov uhodan i obrazovan tim stručnjaka prati svjetske trendove u zaštiti te materijale koji se shodno tome primjenjuju. Sva oprema ima EU certifikate.

Mogu Vam pomoći u pronalaženju odgovarajućih rješenja na tom planu. Trebaju li Vaši uposlenici kombinezon ili radno odjelo, prsluk ili jaknu, deblji ili tanji materijal, uz različite sirovinske sastave materijala a sve to uz mogućnost prilagodbe ovisno uvjetima rada i klimatskim okolnostima u kojima se odvijaju različiti poslovni procesi.

Shodno potrebama tržišta nastala je ideja da je radna odjeća, uniforma, obuća simbol jednog organiziranog poslovnog ambijenta, i da je bitno u današnje vrijeme dati pravu vrijednost profesionalnosti i kvaliteti vaših usluga, dodajući još jednu prepoznatljivost kao što je radna uniforma.

Ukoliko ste djelatnici ili firme koje se bave građevinskim poslovima, recepcioneri, kuhari, konobari, medicinsko osoblje, kozmetičari, frizeri, SPA studia - možete naći sve potrebno za vašu djelatnost na jednome mjestu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti