EURO ROAL planira ulazak na tržišta Balkana sa vlastitim lagerima

01.12.2017. 13:56 / Izvor: Akta.ba
EURO ROAL planira ulazak na tržišta Balkana sa vlastitim lagerima

EURO ROAL kompanija kćerka HIFA OIL, danas je startala sa kampanjom koja ima za cilj naglasiti kompetentnost u nastupu na domaćem i inozemnim tržištima.

EURO ROAL kompanija kćerka HIFA OIL, danas je startala sa kampanjom koja ima za cilj naglasiti kompetentnost i seriozitet u nastupu na domaćem i inozemnim tržištima. U novom TV spotu “Ključ za sve vaše uspjehe” ovaj vodeći distributer Aluminijskih , PVC LB. Profila, materijala od Inoxa, polikarbonata i pleksiglasa predstavljen je sa svojom širokim asortimanom roba svim proizvođačima u metaloprerađivačkom, industrijskom i građevinskom sektoru.

"Novi TV spot je najava još snažnijeg nastupa na domaćem i regionalnom tržištu. Fokus će biti na isporuke inovacija u odjelima za Aluminj i LB.Profile. Naš plan je zadržati lidersku poziciju u distribuciji Aluminija i Inoxa na domaćem tržištu, razvijati nove projekte prodaje asortimana LB.Profila, Polikarbonata i Plexiglasa na domaćem tržištu, te ulazak na tržišta Balkana sa vlastitim lagerima. Produkciju TV spota radila agencija Gotiva iz Sarajeva", izjavio je Admir Djedović direktor kompanije EURO ROAL.

 

Proizvodi LB.Profile već su dostupni preko distributera na tržitima Srbije i Kosova. Podsjećamo da je njemačka firma sa 50 godina dugom tradicijom, koja je lider u proizvodnji profila za vrata i prozore LB.Profile GmbH postala osma članica HIFA OIL Grupacije početkom ove godine. LB.Profile razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, vrhunskom tehnologijom i akumuliranim znanjem. Od 1960. godine razvijaju sisteme profila široke namjene, prvenstveno za vrata i prozore, kao i industrijske profile.

EURO ROAL je jedan je od vodećih distributera aluminijskih i PVC profila, materijala od Inoxa i građevinskih okova. Kompanija je prošle godine povećala prihode za 45% u odnosu na 2015. Ukupna prodaja aluminijskog asortimana 2016. iznosila je 1.300 tona, dok je za asortiman od Inoxa količinska prodaja iznosila 1100 tona.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti