Massey Ferguson traktori garantuju vrhunsku udobnost i kvalitetu

29.12.2017. 08:35 / Izvor: Akta.ba
Massey Ferguson traktori garantuju vrhunsku udobnost i kvalitetu

Učinkovit i pouzdan motor sa najnovijom tehnologijom je spreman za rad u svim uslovima od poljoprivrede, građevine pa do čišćenja snijega.

Massey Ferguson traktori, ralice, četke, posipači

Massey Ferguson najprodavanija je marka poljoprivredne mehanizacije na svijetu. Dobitnici su brojnih nagrada na međunarodnim sajmovima, zahvaljujući pouzdanosti, kvaliteti, inovativnim idejama te atraktivnom dizajnu svojih proizvoda.

Massey Ferguson traktori garantuju vrhunske performanske, udobnost i kvalitetu.

Učinkovit i pouzdan motor sa najnovijom tehnologijom je spreman za rad u svim uslovima od poljoprivrede, preko korisnosti kao građevinska vozila pa do čišćenja snijega po općinama ili aerodromima.

Sva oprema je user-friendly, dakle kompaktibilna da zadovolji potrebe poljoprivrednika tako što im omogućuje razne nadogradnje iz oblasti zimskog, poljoprivrednog, građevinskog održavanja, te još mnoge druge nadogradnje iz naše ponude. Rezultat toga je svođenje troškova poslovanja na minimum.

Massey Ferguson traktori su snažni, multifunkcionalni, hiljadu puta testirani strojevi koji zadovoljavaju svaki izazov. Kroz naš dugogodišnji rad nastojali smo ih prilagoditi maksimalno vašim potrebama.

Wintec d.o.o. Sarajevo je zastupnik vodećih proizvođača poljoprivrednih strojeva i opreme za farme, kao i vozila sa priključcima za zimsko održavanje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti