Posjet delegacije SBO tvrtki Promet u Moskvi

02.02.2018. 12:15 / Izvor: Akta.ba
Posjet delegacije SBO tvrtki Promet u Moskvi

Delegacija Salona bankarske opreme je posjetila Prometovu tvornicu u gradu Uzlovaya u regiji Tula, udaljenu od Moskve oko 350 km.

Generalni direktor Mladen Ozimec, direktorica prodaje i tehničke zaštite Žanet Primorac i menadžer prodaje Domagoj Gujić od 20. do 23. studenog na poziv tvrtke Promet posjetili su Moskvu, glavni grad Ruske Federacije.

Tvrtka "Promet" osnovana je u jesen 1991. godine i u početku se bavila prodajom sefova na području ZND-a, a u travnju 2000. pokrenuli su vlastiti pogon za proizvodnju sefova. Danas je "Promet" najveći istočno-europski proizvođač sefova i metalnog uredskog namještaja. U svom portfelju imaju vlastite trgovačke marke Valberg - sefovi i protuprovalna vrata, Praktik i Nobilis - metalni uredski i industrijski namještaj, te Hilfe - medicinska oprema i namještaj.

Plan putovanja je bio posjetiti Prometov štand na sajmu namještaja Mebel 2017., proizvodne pogone u gradu Uzlovaya i glavni prodajni salon tvrtke u Moskvi.

Mebel je najveći međunarodni sajam namještaja u Rusiji i cijeloj istočnoj Europi. Prostire se na površini veličine 250.000 m2, a svake godine ga posjeti oko dva milijuna ljudi. Na ovogodišnjem sajmu tvrtka Promet izložila je svoj cjelokupni prodajni program od metalnog namještaja, protuprovalnih vrata do luksuznih sefova za zaštitu vrijednosti.

Tvrtka Promet zapošljava ukupno oko 2200 radnika i godišnje ostvaruje prihod oko 120 milijuna eura. U Ruskoj Federaciji posjeduju dvije tvornice i jednu u Republici Bugarskoj koja služi kao glavno izvozno postrojenje za Europsku uniju.

Delegacija Salona bankarske opreme je posjetila Prometovu tvornicu u gradu Uzlovaya u regiji Tula, udaljenu od Moskve oko 350 km. Tvornica zapošljava 1200 radnika, prostire se na 18.000 m2 i najveća je tvornica metalnog namještaja u Europi. Radi se u dvije ili tri smjene ovisno o narudžbama i svaki dan iz tvornice izlazi 12 punih šlepera različitih proizvoda. Osim metalnog namještaja u ovoj tvornici proizvode se i protuprovalna vrata, hotelski sefovi serije T, te vatrootporni sefovi FRS.

Ostali modeli Prometovih sefova proizvode se u moskovskoj tvornici gdje se nalazi razvojni centar i veliki prodajni salon koji smo također posjetili. Domaćini Vitaly Litvinenko, Kotov Sergey i Nikolay Nekenov komentirali su kako vrlo rijetko partneri Prometa dolaze u ruska postrojenja, vjerojatno zbog neopravdanog straha ili vremenski dugog putovanja. Iz tog razloga SBO je zlatnim slovima upisan u knjigu posjeta Prometove tvornice u Moskvi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti