Poslovni forum menadžera Bijeljina 2018. okupio više od 400 učesnika

28.03.2018. 15:48 / Izvor: Akta.ba
Poslovni forum menadžera Bijeljina 2018. okupio više od 400 učesnika

Najznačajnija stvar koju kompanije, organizacije i svakako lokalne samouprave mogu i treba da urade je rad na edukaciji ljudi.

Najznačajnija stvar koju kompanije, organizacije i svakako lokalne samouprave mogu i treba da urade je rad na edukaciji ljudi, bez obzira na to da li su to zaposleni, potrošači ili korisnici usluga. Treba da budemo svjesni toga koliko su brze i temperamentne promjene, a edukacija i dalji razvoj pojedinaca su naznačajniji kapital koji imamo. Ovo su neke od poruka četvrtog Poslovnog foruma menadžera Bijeljina 2018. koji je okupio je više od 400 učesnika iz privatnog i javnog sektora u Etno Selu Stanišići kod Bijeljine.

Poslovni Forum menadžera organizovao je Centar za edukaciju Pro Educa, pod pokrovteljstvom Grada Bijeljina sa ciljem pružanja direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera i rukovodilaca iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i regiona.

„Privrednici su žila kucavica ovog grada i nadam se da smo im se znanjima i i iskustvima koje će danas i sutra čuti makar malo odužiti za posvećen rad na unaprijeđenju poslovanja, samim tim i unaprijeđenju privrede grada Bijeljine. Naša ideja vodilja, ali i želja, jeste da Bijeljina bude domaćin ovakvih okupljanja što češće i da na taj način Bijeljinu stavimo na mapu događaja koji imaju za cilj podršku i razvoj privrede na najbolji mogući način – edukacijom i uvezivanjem upravljačkog kadra“, izjavio je Predrag Jović, predsjednik Organizacionog odbora Poslovnog foruma menadžera.

Dvodnevni program Foruma čini ukupno devet predavanja, tri panel diskusije i razgovor ,,jedan na jedan”. Forum, koji se ove godine organizuje četvrti put, u Bijeljinu je doveo cijenjene domaće i regionalne stručnjake iz oblasti korporativnog upravljanja, menadžmenta, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora Bosne i Hercegovine i regiona, te predstavnike medija.

“Načelnici i gradonačelnici treba da idu u korak s vremenom kada je u pitanju upravljanje ljudima i resursima, a vjerujem da će danas i sutra svi koji su danas tu na Forumu biti u prilici da čuju i usvoje znanja i iskustva nekih od najeminentnijih stručnjaka. Domaćin smo i pokrovitelj Poslovnog foruma menadžera, događaja koji već ima tradiciju; želimo da poboljšamo našu organizacionu strukturu a sve za dobrobit građana i privrede Bijeljine. Ovo je važan događaj za nas, za cjelokupnu privredu Bijeljine i preduzetnike koji ovdje posluju,” izjavio je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine.

Generalni sponzor četvrtog Poslovnog foruma menadžera je kompanija Standard Group iz Bijeljine, a vlasnik Miloš Stevanović izrazio je zadovoljstvo prilikom da podrži Forum: "Zaista nam je drago što se napokon u Bijeljini održava jedan ovakav Forum. Ovo je promocija ne samo našeg grada, nego i cjelokupne privrede Republike Srpske. Privreda je nešto što nas spaja i želimo da pokažemo da se ovdje može ostati i može raditi, te da mladi ljudi ovdje ipak imaju perspektivu."

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti