OPTIMA Grupa i Rafinerija ulja učestvovale na Sajmu privrede Modriča

08.09.2018. 09:16 / Izvor: Akta.ba
OPTIMA Grupa i Rafinerija ulja učestvovale na Sajmu privrede Modriča

Kompanije "OPTIMA Grupa" d.o.o. i ''Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča, i ove godine učestvovale su na Sajmu privrede Modriča.

Kompanije NESTRO Grupacije, "OPTIMA Grupa" d.o.o. i ''Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča, i ove godine učestvovale su na Sajmu privrede Modriča 2018.

Rafinerija ulja Modriča svojim prepoznatljivim imidžom i tradicijom starom preko 60 godina i ove godine predstavila je proizvode na sajmu privrede koji svojim kvalitetom zadovoljavaju evropske i svjetske standarde u proizvodnji maziva i funkcionalnih tečnosti.

Rafinerija ulja Modriča vodeći je proizvođač ulja i maziva u regionu. Stalnim unapređivanjem svojih poslovnih procesa, prate se zahtjevi proizvođača motornih vozila i drugih mašina i opreme, te važeći evropski standardi u oblasti naftne industrije.

Poziciju na domaćim regionalnim i lokalnim tržištima Rafinerija ulja Modriča sačuvala je zahvaljujući strateškom radu na usavršavanju tehnologije i proširenju asortimana visoko kvalitetnih proizvoda kojih danas ima preko 220, od kojih su najpoznatiji brendovi OPTIMA-motorna ulja za putnički program vozila i MAXIMA- motorna ulja za komercijalni program vozila. Zadovoljavanje strogih evropskih i svjetskih normi potvrđuju i odobrenja dobijena od strane svjetskih proizvođača vozila kao što su Mercedes Benz, Volkswagen, Volvo, Man.

Rafinerija ulja Modriča sarađuje sa lokalnom zajednicom u kojoj posluje kroz realizaciju ekoloških, investicionih i strateških projekata. Isto je vidljivo i kroz ovogodišnje učešće na sajmu koji je organizovan sa ciljem razmjene novih tehnologija i znanja, povezivanja privrednika, udruženja i privrednih komora, kao i prezentacije novih proizvoda i usluga

Sajam okuplja subjekte iz svijeta privrede, malog preduzetništva, turizma, kao i poljoprivrede. Za dva dana, koliko je trajala sajamska manifestacija, okupila je preko 250 izlagača iz zemlje i regiona i preko 5000 posjetilaca, saopćeno je.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti