Sredstvima EU: Nudi se obuka i prekvalifikacija za zanimanje klesara

05.10.2018. 11:10 / Izvor: Akta.ba
Sredstvima EU: Nudi se obuka i prekvalifikacija za zanimanje klesara

Općina Grude objavila je javni poziv za prijavu sudjelovanja za obuku i prekvalifikaciju za zanimanje klesara za 50 nezaposlenih.

Općina Grude objavila je javni poziv za prijavu sudjelovanja za obuku i prekvalifikaciju za zanimanje klesara za 50 nezaposlenih. Projekt obuke i prekvalifikacije realizira se u okviru programa "Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH" kojeg financira Europska unija, a provodi Međunarodna organizacija rada.

Projekt realizira Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar u suradnji s partnerima - JU ''Služba za zapošljavanje ŽZH'', Općina Grude, Srednja strukovna škola Posušje, Udruga ''Zvuk kamena'', te tvrtkama KROR d.o.o. Posušje, VMS d.o.o. Posušje, Plava vječnost d.o.o. Posušje.

Osnovni cilj projekta je, kako je objavljeno, razviti tržište rada u sektoru kamena, doprinjeti smanjenju nezaposlenosti, razvoju ljudskih resursa i poboljšanju tržišta rada na području ŽZH kroz prekvalifikacije i obuke u sektoru kamena. Program obuke i prekvalifikacije namijenjen je za nezaposlene osobe, aktivne tražitelje zaposlenja, osobe kojima ja potrebna obuka/do obuka i slično.

Javni poziv traje najdalje do 30. novembra 2018. godine te do popunjavanja mjesta za obuku. Rezultati Javnog poziva bit će objavljeni na oglasnim pločama Službe za zapošljavanje ŽZH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti