Omega Power Equipment na tržište donosi dijamantne alate

10.10.2018. 09:55 / Izvor: Akta.ba
Omega Power Equipment na tržište donosi dijamantne alate
OTVORI GALERIJU

Omega Power Equipment je opredjeljena ka stalnom praćenju tržišta kao i novih tehničkih i tehnoloških dostignuća iz oblasti građevine i industrije.

Omega Power Equipment Sarajevo čija je glavna djelatnost distribucija profesionalnog dijamantnog alata i opreme za građevinu i industriju imala je zavidan nastup na ZEPS-u i ove godine.

Kompanija se predstavila sa Golz programom proizvođača dijamantne opreme i alata iz Njemačke i Weber MT, koji svoj kvalitet i ozbiljnost proizvoda potvrđuje garancijom do pet godina, vibro opremom za kompilaciju tla, te master programom, odnosno grijnim tijelima termogena na lož ulje i struju za nadolazeću sezonu.

David Mijatović, vlasnik firme kaže kako je firma opredjeljena ka stalnom praćenju tržišta kao i novih tehničkih i tehnoloških dostignuća iz oblasti građevine i industrije, te implementacije servisnih usluga.

"Naš osnovni cilje, uz ponudu kvalitetne profesionalne opreme, da našim klijentima omogućimo brz povrat investicije. O uspješnosti naše firme najbolje govori zadovoljstvo naših klijenata, ali i mnogobrojna priznanja", kazao je Mijatović, naglašavajući kako su poslovanjem iz godine u godinu sve zadovoljniji.

Omega Power Equipment je ove godine nagrađena i priznanjem ZEPS-a za proizvod vibro nabijač WEBER mt ( sa garancijom do pet godina) koji je bio dosta zapažen na sajmu.

Inače, firma je osnovana 2013. godine sa sjedištem u Sarajevu, a početkom 2015. je osnovan servis za reparaciju dijamantnih kruna za bušenje betona, asfalta, kamena...

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti