Fox in a Box i agencija Mentor: Spoj dobre zabave i efikasnog team buildinga

07.01.2019. 09:18 / Izvor: Akta.ba
Fox in a Box i agencija Mentor: Spoj dobre zabave i efikasnog team buildinga

Iz prethodnih iskustava u organizaciji ovakvih događaja, a prvenstveno na osnovu zahtjeva njihovih komintenata, ukazala se potreba za proširenjem primarne usluge.

Ulaskom u treću godinu poslovanja na našim prostorima, Fox in a Box se razvio u kompaniju koja je postala sinonim za nesvakidašnji, zabavan i nadasve efikasan team building. Kombinujući timski rad, kreativnost i komunikacijske vještine sa avanturom, takmičarskim duhom i edukacijom, razvijen je proizvod koji zadovoljava standarde mnogih BiH kompanija, ali i onih regionalnih. Samo u posljedna dva mjeseca Fox in a Box je organizovao nekoliko Fox team building događaja za Comtrade, Studio Moderna, Asseco, Mann Hummel, Uniqa osiguranje, Aecom, Orbico i mnoge druge.

Iz prethodnih iskustava u organizaciji ovakvih događaja, a prvenstveno na osnovu zahtjeva njihovih komintenata, ukazala se potreba za proširenjem primarne usluge. Obzirom da je team building po Fox in a Box modelu zasnovan na takmičenju, aktivnosti i igri po grupama, dio ekipe koja je na "čekanju“ može kroz novi pristup imati i edukativni dio, tj predavanje za neku od ponuđenih tema. Taj dio njihovog paketa usluge su povjerili agenciji Mentor.ba.

"Agencija Mentor.ba je unijela novi, jako bitan segment u našu team building ponudu. Ovisno o željenoj oblasti u kojima želite napraviti iskorak i dodatno usavršavanje, odabirom iz baze od preko 20 stručnih predavača, nudimo Vam spoj naše prepoznatljive timske avanture i edukativnog dijela s ciljem ličnog i profesionalnog usavršavanja kroz izuzetno kreativan i inovativan pristup", ističe Admir Avdić, menadžer Fox in a Box-a Sarajevo.

"U toku našeg četverogodišnjeg poslovanja postali smo prepoznatljiv brend u segmentu pružanja usluga organizacije edukacija za klijente na prostoru čitave Bosne i Hercegovine. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost, kreativnost, interdisciplinarni pristup i razumijevanje potreba naših kupaca. Sve ove vrijednosti su prisutne i kod naše nove usluge organizacije team building aktivnosti koju realizujemo zajedno sa kompanijom Fox in a Box, što će biti, nadam se, dovoljno privlačno većem broju kompanija na tržištu koje žele unaprijediti vještine svojih uposlenika kroz savršen balans između avanture i edukacije", dodao je Tarik Jažić, osnivač i vlasnik agencije Mentor.

"Najatraktivnije i najčešće obrađivane teme, barem do sada, bile su iz oblasti prodajnih vještina, upravljanje stresom u radnom okruženju, timski rad i liderstvo te osnove digitalnog marketinga gdje sam tok predavanja i akcenat na pojedine njegove segmente, u skladu sa svojim specifičnim potrebama, unaprijed određuju HR menadžeri kompanija", dodaje Avdić.

Za kraj, Admir Avdić ističe da u ovom mjesecu otvaraju novu igru „The Bunker“ u okviru  standardne room escape i team building ponude, te da su planovi za ovu godinu isti kao i za prethodne: „marljiv rad, konstantno unapređivanje, inovacije  i usavršavanje recept je kojim gradimo ime i povjerenje, i iz dana u dan rastemo zajedno sa našim klijentima.“

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti