Dobre priče iz Gračanice: Edo-Slad za svoj uspjeh zahvalan uposlenicima

15.03.2019. 09:35 / Izvor: Akta.ba
Dobre priče iz Gračanice: Edo-Slad za svoj uspjeh zahvalan uposlenicima
OTVORI GALERIJU

Firma doo Edo-Slad je 10.03.2019 godine imala godišnju zabavu za svoje radnike u restoranu SC ETNA.

U svakodnevnici života gdje smo izloženi raznim vijestima u našim gradovima i regiji, visoku ljestvicu čitanosti imaju crne hronike, nezaposlenost, kriza koja ne prolazi, odlazak mladih u obećane zemlje i jos mnogo toga ... A malo ko daje fokus na lijepe, pozitivne stvari kojih nije da nema nego se zaista i dešavaju.

Primjer lijepe i pozitivne price je da i u našoj državi ima poslodovaca kojim je stalo do radnika, koji hoće i žele da rade. 

Firma doo Edo-Slad je 10.03.2019 godine imala godišnju zabavu za svoje radnike u restoranu SC ETNA. Uz bogatu trpezu i odličnu muziku, uposlenici ove firme (skoro njih 200), slavili su svoj uspjeh u radu koji iz godine u godinu ostvaruje odlične i značajne rezultate.

Direktor firme Edin Kamarić je ove godine na proslavi darovao 48 radnika koji su uposleni preko 10 godina ručnim satovima. Sreća i zadovoljstvo nagrađenih radnika nije se krila.

Poznato je da je Edo-Slad porodična firma, osnovana davne 1960. godine i gdje su svojim upornim radom, zalaganjem i možda najbitnije neodustajanjem od svojih vizija i mnogih izazova, postali lidersko preduzeće sa proizvodnjom kolača i peciva, ugostiteljstvom kao i maloprodajom. 

Svoj uspjeh itekako dijele zajedno sa svojim radnicima i sami priznaju da su upravo oni jedan od najvažnijih faktora u dosadašnjem kao i budućem rastu firme.

"Menadžment svakodnevno radi na tome da budemo bolji, jači, savremeniji i u koraku s vremenom, da se svi radnici osjećaju kao dio ove vrijedne porodice s direktorom Edinom na čelu", poručuju iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti